Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyurodott, rancosodott ovszer,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyurodott, rancosodott ovszer, lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kezdő vagyok a dologban és eleinte nem tűnt fel hogy a barátom péniszén nem teljesen feszes az óvszer. Nem láttuk hogy bármi szivárgott volna, aktus után pedig mindig ellenőriztük hogy lyukas e, és nem volt az.

Van okom aggodalomra? Termeszetesen ezután másik méret után nézünk.

okt. 2. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lyukadt ki, nem csúszott le akkor nix probléma! A "ráncosodás" kockázata az, hogy ha nem simul rá teljesen a péniszre, akkor könnyebben le tud csúszni.
okt. 2. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kockázat. Akkor van,ha nem áll ugyanúgy,mint amikor felhuztátok. Nem lesz terhes tőle.
okt. 2. 22:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Megnyugodtam :))
okt. 2. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Baj nem lehet, de baba igen 🤣🤣
okt. 3. 07:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ki kell vasalni, ha ráncos. A baj akkor kezdődik, ha többször is már meg van foltozva. Csak finommosószerrel szabad mosni, max 40 fokon. Én azért évente legalább egyszer újra cserélném a helyetekben.
okt. 3. 07:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor fennt áll az esélye? Nem voltam termékeny napon, de rettegek hogy baj történt és egy óvszer méret dolgon csúszott el a védekezésünk

Pedig annyira figyelünk mindenre, nehogy baba legyen :((

okt. 3. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Es mé baj ha lesz baba?
okt. 3. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!