Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen weboldalakat ismertek szexpartner keresés céljából?
Kicsi, illetve kevés sikerrel, de a szexrandi, adultpixie és az smpixie oldal használhatóak valamennyire. Mindhárom oldalról voltak már kalandjaim, partnereim.
46F
#3? A fb-os csoportok is tele vannak kamusokkal, illetve a felhasználók döntő többsége férfi. Ha van is ott nő, akkor vagy csak szórakozásból van ott, vagy pénzt akar. Volt szerencsém ilyen csoporthoz, a nők egyáltalán nem voltak aktívak, aki meg posztolt vagy hozzászólt, az csak hülyeségeket osztott meg, de ismerkedni nem akart. Szerintem amelyik nő szexpartnert keres, az nem a neten fog ismerkedni. Mindegyik társkereső, szexpartner-kereső csak akkor ér valamit, ha jól nézel ki, de ha legfeljebb átlagos vagy, akkor nagyjából esélytelen maradsz.
Még annyit tennék hozzá, hogy az xvideoson, xhamsteren is próbáltam kommunikálni, de vagy nem válaszoltak, vagy csak tőmondatokban, érdeklődést nem igazán tudtam kiváltani. Redditen a szexuális tartalmú magyar subon volt pár hosszabb lélegzetű beszélgetésem (meg sok rövid), de vagy én próbáltam meg szórakoztatni a másikat, vagy ha volt valami érdeklődés a másik fél részéről, akkor egy idő után meggondolták magukat, vagy eltűntek. Ennyit arról, hogy mennyire könnyű férfiként bárkit is találni a neten. Biztosan vannak szerencsésebbek, jobban kinézők, akiknek sikerül, de szerintem a többségnek nem megy. Az xvideoson többször is beszélgettem egy férfival, ő is sorozatosan arról panaszkodott, hogy nincs sikerélménye, neki sem sikerült találnia senkit.
Az 1-es voltam.
5.
Én is így látom sajnos. Beszélgetünk, majd szó nélkül eltűnnek, vagy letiltanak. Legalább irná meg, hogy bocsi találtam mást, vagy mégsem akarok beszélni veled, vagy hogy bocsi, úgy érzem nem lehet semmi küztünk vagy hasonló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!