Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen ajánlatos elveszíteni a szüzességet? Mikor hamar, mikor késő?
Amikor úgy érzi hogy 1/ ő készen áll rá, 2/tényleg szeretné elveszíteni, és nem csak azért csinálja mert a párja erőlteti, vagy a Pisti/Juli már nem szűz és akkor neki is el kell veszíteni, vagy mert attól gondolja hogy menő lesz hogy már lefeküdt valakivel.
A kor szerintem másodlagos, kötve hiszem hogy pl tízéves kislányok tömegével akarnának szexelni, a "túlsó mezsgyén" 18-20 évesen meg szerintem mindenki van már annyira felnőtt hogy nem kell magyarázni neki hogy mit csináljon. De szerintem nem pusztán a kortól függ hogy valaki készen áll-e rá, mindenki más tempóban "érik be", valaki 15 évesen már ezeket tudja, valakinek 17 évesen jön meg az igénye erre. Feleségem pl sosem maszturbált amíg össze nem jött velem 18 évesen, mások simán csinálják 12-13 éves, de akár óvodás kortól fogva. Ugyan így a szexszel kapcsolatos igények sem egyszerre ütnek be hogy akkor 14 évesen még nem oké, de 15 évesen már tanácsos csinálni.
Amikor találsz egy megbízhato partnert és nem ott tartasz para szintben, hogy húzzatok 2 gumit, plusz sperma ölő, plusz el se menjen belül mert jaj mi lesz ha jön a gyerek...
Késő az talán olyan 25-30. Akkor már kellett volna lennie legalább egy partner alapanyag embernek az életedben
Hamar:17 alatt
Átlagosan:17,18,19
Későn:25 fölött
nőnek?
amikor már kinőtt abból, hogy fasztalan bhuzikról higgye, hogy "tök arik XDDD",
ez amolyan 30 éves kor környékén várható.
férfinak?
amikor ráfog a faszára, és még kilóg a tenyeréből 6-8 centi, tehát nem törpekukival akarja traumatizálni, a nyomorúságos asszonyokat, meg persze tudja, hogy mi a különbség márai, és örkény között.
igen, jól látod. erős népességcsökkenés várható így sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!