Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkötözest hogy lehet kibirni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkötözest hogy lehet kibirni? 20/L

Figyelt kérdés
A baratom domináns és sexben szeretem ha kikötöz. De most azt szeretne este megkötöz és reggelig ki kellene birnom ( pisilni se lehet)

szept. 30. 16:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
85%
3as jól írta. Szeretem én is ha megkötöznek, bilincselnek. Nagyon is. Jobban is mint kéne sokszor. De fontos hogy ne kényszer legyen. Megbeszélni a részleteket. És ha közlöd vele hogy most azonnal fejezze be és nem teszi az már erőszak és azonnal kuka nálam. Volt egy ilyen eset velem sajnos. Elég régóta voltam már a sráccal, megbíztam benne. Egyik alkalommal mikor ilyet játszottunk szóltam, hogy elég volt. Nem értette meg, nem engedett el. Már nem játék volt. Közöltem hogy ez már fáj és fejezze be. Nem tette. Kijátszotta magát rajtam aztán engedett el. Na azt a kibaszást amit kapott tőlem utána azt nem tette zsebre. Szerintem egy életre megtanulta. 27N
okt. 5. 10:06
 42/42 anonim ***** válasza:
76%
41, mit tettél vele? Egyébként nálunk van két menekülő szó, pinki ha fáj de kis pihi után lehet folytatni, és vörös akkor azonnal el kell engednie.
okt. 5. 15:45
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!