Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkötözest hogy lehet kibirni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkötözest hogy lehet kibirni? 20/L

Figyelt kérdés
A baratom domináns és sexben szeretem ha kikötöz. De most azt szeretne este megkötöz és reggelig ki kellene birnom ( pisilni se lehet)

szept. 30. 16:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%
Először is meg kell tanulnod leírni a szex szót magyarul utána jöhet a többi.
okt. 1. 09:04
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

egyezetek meg egy tiltószóban amit csak akkor mondasz ki ha tényleg nagy baj van pl vörös az nem illik oda sehogy így nem lehet összekeverni semmivel.

Mi így szoktuk ha ki vagyok kötve és közben...

okt. 1. 14:19
 23/42 A kérdező kommentje:
5 óta nem ittam. Nemsoka megyek at hozza. Szerintem nem fogom birni :(
okt. 1. 19:40
 24/42 A kérdező kommentje:
22 es igazad van probaltam vele megbeszelni de azt mondja az megölné a varázsát
okt. 1. 19:43
 25/42 anonim ***** válasza:
86%

Buta vagy. Ha nem a vizelés lesz a problémád, akkor a szomjúság. Ne kínoztasd magad, mert ebben neked semmi élvezet nincs.

Ha megöli annak a varázsát hogy te nemet mondasz olyan dologra ami kellemetlen, akkor te nem vagy más, csak egy szexuális tárgy. Ha akarja, megkötöz és magadra hagy egy napra, mert az még izgatóbb. Aztán majd az, ha minél többet iszol és nem mehetsz ki pisilni, meg minden hasonló beteg dolog. Te pedig nem mondhatsz nemet, mert az illúzióromboló és nem az övé a teljes kontroll, nem vagy kétséget kizárólag a markában és az ő kegyén múlik az életed.

Jó kis szerepjáték lehetne, de ahhoz partnerek kellenek. Te itt áldozat vagy képletes értve. A végén pedig konkrétan az leszel, amikor majd nem oldoz el, nem enged ki a lakásból, megbüntet az ellenszegülésért először játékból majd komolyan gondolva, a végén meg már te nem látod ahogy a végtagjaidat fűrészeli hogy egy bőröndben kicsempésszen egy dögkútba.

okt. 1. 20:42
 26/42 anonim ***** válasza:
71%
Nagy az isten állatkertje
okt. 1. 23:05
 27/42 anonim ***** válasza:
73%
A baratod egy k#cs#g
okt. 2. 06:41
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy sikerült az este?
okt. 2. 08:21
 29/42 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz volt. Kibirtam de alig aludtam par percet.
okt. 2. 16:17
 30/42 A kérdező kommentje:

Az a baj parom ezt jonak ertekelte. Es szintet akar lepni egy ilyennel.

[link]

okt. 2. 16:30
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!