Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kisfarkú, gyorstüzelőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisfarkú, gyorstüzelőként adjam fel?

Figyelt kérdés

kb 14-15 centi a péniszem 12,5 kerülettel (4,2 szélesség). Viszont ami talán nagyobb baj, hogy pl kutyában 2-3 perc alatt elmegyek, misszionáriusban, lovaglóban is max 7-10 perc. Egyszerűen nem tudom magam tovább tartani.

Így van értelme ismerkedni? Építőipari vállakozóként eléggé jól megy, pénzem bőven van, de nem akarom, hogy csak e miatt legyen velem valaki és a hátam mögött meg megcsaljon.

szept. 29. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Ennyire be vagy feszülve menj hirdetőkhöz. Ott ürítesz egy jót, változatosak a partnerek meg nem görcsölsz azon hogy bizonyítanod kell
szept. 29. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyedül a pénz maradt pedig. Gondolom minimum 1 millió tiszta pénz megvan. Azzal már lehet csajozni, főleg a szegényebb megyékben. És hidd el, aki egész életeében csóró volt, az nem fog megcsalni. Örülni fog, hogy kifogott egy gazdag pasit. Hány ilyet ismerek :D. Vagy 10 épitőipari vállalkozót ismerek, abból 7-8 bűn ronda, mégis top csajaik vannak/voltak. Vajon miért?
szept. 29. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Add fel, ne siránkozz.
szept. 29. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem (F) ez nagyon bejönne.
szept. 29. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
adom én is:)
szept. 29. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:

7-10 perc az mióta az?

A kutya pózban meg 2-3 perc tudjuk jol hogy 15 nek felel meg 🤣🤣

szept. 29. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Ezt a gyorstüzelők mondják. A 10 perc néha-néha belefér, de jobb a 20-30 perces menetek. Kutyás dolog meg tényleg hülyeség.
szept. 29. 13:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyakorolj sokat, azt menni fog. Megtanulod, hogyan kell visszatartani.
szept. 29. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség utolsó. Nem lehrt megtanulni. Vakakinek vagy megy vagy nem.
szept. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!