Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori kollégiumba?
Nálunk jellemző volt hogy "házon belül" jöttünk össze a lányokkal.
Aztán szobatársakkal egyeztettünk, ki mikor húzzon el 1-1 órára...
En biztos nem huztam volna el
Huzzanak ok el ha szexelni akarnak
Én lehúztam pár évet (egyetem), de 2 eset volt csak, amikor előre levolt dumálva, hogy mindenki húzzon el, mert jön egy csaj. Megtudtuk dumálni szépen. Persze mondanom sem kell, hogy nem volt semmi az egyik esetben végül, pedig nagy szájhős volt a szobatársam, hogy így megdugja, úgy megdugja. A másik esetnél pedig a srác barátnője jött fel egyszer, az más.
Inkább az működött nálam, hogy én mentem a csaj kollégiumba, nappal felengedtek fiúkat (de éjjelre is meglehetett oldani). Volt egy eset, mikor hétvégén voltam egy csajnál, minden szobatársa hazament, szóval kettesben voltunk. Persze csak kézimunka volt, még orálozni sem akart.... Aztán volt egy másik csaj, akinek nagyon jó eredményei voltak, és 2en voltak egy szobában. Na ott sűrűn sikerült közös tanulásokat összehozni, életem egyik legjobb szexuális élményei voltak ott. A szobatársát mindenféle ürüggyel lekoptatta szegényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!