Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb fiú maszturbált már a legjobb barátjával közösen?
én már halottam ilyet.
kb. 17 évvel ezelött megjelent az általános iskolákban egy huszonéves csaj azzal a felkiáltással, hogy ő akkor minékünk szexuális felvilágosítást fog tartani. (valami védőnő, vagy hasonló lehetett) Két kijelentése fogott meg bennünket, az egyik, hogy a fiúk szoktak ilyet együtt csinálni, másik, hogy már biztosan összemértük kinek mekkora. Mindkettőn őszíntén meglepődtünk.
Azóta sem volt rá példa, hogy nekem vagy bármelyik haveromnak eszébe jutott volna, hogy együtt csináljuk és az sem, hogy össze kellene mérni, úgyhogy a dolog mindmáíg talány a számomra...
Szia,
Ilyenről nem nagyon hallottam, pedig "b**is" barátaim is akadtak, és ők sem verték közösen...
Mindenki hazament, és lerendezte magát...
Ez valahogy nagyon vad nekem...
1. válaszolónak: Nem tom ,hogy divat-e nem hiszem , csak kérdeztem , véleményre voltam kiváncsi.
4. válaszolónak: Nem , nem csináltam , és ahogy már mondtam , csak feltettem a kérdést.
Nem.
Biztos van, aki csinálja - én még nem hallottam róla. Ilyen 'összemérésről' sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!