Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért van orgazmusuk, azaz biológiailag mi az "értelme" az orgazmusuknak, elélvezésüknek ?
A férfiak elélvezésének , magömlésének az "értelme" az a gyereknemzés miatt elengedhetetlenül szükséges.
A nők esetében , hogyan is van mindez ?
Én olvastam egy olyan tanulmányt,hogy tulajdonképpen egy evolúciós maradvány a nőknél az orgazmus,még magzati korban kialakul a készség mielőtt eldőlne az,hogy fiú,vagy lány lesz.A férfiak esetében sincs sok értelme pl.a mellbimbóknak.Én azért ebben kételkedem.
Inkább a hitelen izom összehúzódások segítik a spermiumok előrejutását,valamint a nőket a gyakori szexre készteti,mert jó érzés nekik így nagyobb az esély a gyermeknemzésre.
ma 13:05
Hihetetlen, hogy a 3ik válaszig kellett csak legörgetni, hogy valaki értelmes kommentet írjon.
Köszönöm
6
Jó, jó, de a perisztaltika is kell a nyeléshez, emésztéshez, ürítéshez, magyarán a tápanyag feldolgozásához, hogy ne pusztulj el, de mégse a perisztaltika kedvéért eszel, hanem mert először van egy nagyon erős vágy, késztetés az agyban (éhségérzet), amikor meg eszel, akkor meg öröm meg kielégülésérzet az ízek érzékelése révén. Mintha azért alakult úgy, hogy érezzük a nyelvünkkel az ízeket (magyarán a vegyületeket), hogy jó dolog legyen az evés, és akarjunk enni. El tudom képzelni, hogy a nemi gerjedelmen túl az orgazmus is azért van, hogy akarjunk szexelni, vagyis a fajfenntartást szolgálja.
Nem tudom, persze, hogy az állatvilágban van-e képesség az orgazmusra. Marha érdekes téma, végre egy jó kérdés.
Nincs minden fajnál orgazmus, mégis szexelnek.
Amúgy valóban a hármas írta le először jól.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!