Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más is hallotta már a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is hallotta már a fiú testvérét maszturbálni éjszaka?

Figyelt kérdés
ilyenkor mit illik csinálni? semmit? csak hallgatod és várod hogy vége legyen? vagy szólni kell hogy hello, ébren vagyok még, hagyd abba?
szept. 24. 07:52
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kort nem írnám le ha nem baj, de ez nem is fontos, én vagyok a fiatalabb másfél évvel.
szept. 24. 08:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar. 2 perc alatt végez, azt kibírom. :D
szept. 24. 08:24
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Te lány vagy?
szept. 24. 08:27
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
kezdj el forgolódni, kicsit köhinteni, aztán még ha abbahagyja, ki is mehetsz pisilni...tuti nem fogja folytatni
szept. 24. 08:30
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Akkor másfél év múlva már te is csinálni fogod. Egy tininek ez létszükséglet és nem lehet állandóan a wc-n vagy a zuhany alatt csinálni. Marhára lelombozó tud lenni. Este az ágyban a legjobb.
szept. 24. 08:49
 16/31 A kérdező kommentje:
Én is csináltam már, de egyedül vagy a szobába, de akkor ha nincs ott a másik
szept. 24. 08:55
 17/31 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt nincs mindenkinek külön szobája nálunk. Másrészt vallásosak vagyunk.
szept. 24. 09:12
 18/31 anonim ***** válasza:
Igen hallottam. L
szept. 24. 10:39
 19/31 anonim ***** válasza:
Fura en sose hallottam
szept. 24. 13:18
 20/31 anonim ***** válasza:

De még hányszor :D Míg el nem költöztem közös szobánk volt, és miután elkezdte, egyre gyakoribb volt :D

23/L

szept. 24. 14:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!