Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor először "alszik ott" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor először "alszik ott" a gyereked szexpartnere, miket beszéltek meg az ágyneműt illetően?

Figyelt kérdés
Mármint ha testnedv (vér, sperma, bélsár, nyál,...) kerül rá, akkor mossa ki ő, mármint a gyereked? Tesztek be csere lepedőt vagy terítsenek maguk alá fürdőlepedőt? És ha a szőnyeg vagy a bútorhuzat lesz olyan?

szept. 24. 00:40
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

A gyerekemnek nincs szexpartnere. Soha nem is volt. Mindig úgy beszéltük, hogy szex csak olyannal, akit szeretünk, soha alkalmi kapcsolat. Sokat beszélgettünk a védekezésről is (soha ne bízd csak a lányra a védekezést), szóval alapból csak óvszerrel szexel. Szóval nincs szexpartnere.

Neki barátnője van, akivel szexelnek is.

Az ágyneműjét meg kb 10 éves korától ő húzza le és viszi a mosógépbe, majd együtt húztuk fel a tisztát. Kb 14 éves korától egyedül csinálja, pedig akkor még nem is volt ittalvó barátnője.

Szerintem kultúráltan szeretkeznek, és megoldják maguk, én se nem ellenőrzöm, se nem figyelem, hogy mikor és hányszor cserél ágyneműt, törölközőt, stb.

Akkor sem teszem be a lábam a szobájába, ha nincs itthon.

szept. 24. 05:11
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Hát, 47 vagyok, de nekem eddig sikerült megoldani így, hogy se véres, se sz.aros ne legyen...
szept. 24. 05:23
 3/8 anonim válasza:
93%

Miféle perverz kérdés ez?

És mi az, hogy szexpartner?

Ha egy kamasz kapcsolatban van valakivel, az már nem kicsi, 16-17 éves.(Jobbik esetben.a rosszabikat most hagyjuk)

Már gondolom van annyi eszük, hogy nem szanaszét spriccelnek.

Ha mégis olyan lesz a lepedő akkor fogja, lehúzza, beteszi a mosógépbe és ennyi.

Mit kéne ezen megbeszélni?

szept. 24. 06:22
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
A gyermekeimnek nem lehet szexpartnere. Majd nagykorúként szexelhetnek. Nálunk pedig senki nem alszik, csak rokon, nem vagyunk átjáró ház
szept. 24. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy dili vagy,vagy kamu a kèrdès.😡
szept. 24. 07:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig meg tudtam oldani úgy hogy ne csulázzam vagy foscsizzam össze az ágyat
szept. 24. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Hiába töröltetted a válaszom, perverz vagy!!
szept. 24. 11:47
 8/8 Justinianus ***** válasza:
Mindjárt dupla anállal fog kezdeni? 😅
szept. 24. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!