Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a neten lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a neten lehet normális sugarbabyt találni?

Figyelt kérdés

#szexpartner #sugardaddy #sugarbaby #fiatal lány szexprtner
szept. 22. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

10-es!

Nekem a problémám soha nem az volt, hogy buta vagy lecsúszott lányokat találtam. Nagyon szép, okos lányokkal kezdtem támogatói kapcsolatba, de a mentalitásuk viszont borzasztó.

A hozzáállással mindegyiknek gond volt. Volt itt az oldalon is olyan lány, aki megtalált engem, hogy támogató kellene neki. Megegyeztünk mindenben, közel is lakott hozzám. Aztán a második megbeszélt találkozóra már cseszett eljönni. Azt késöbb pótoltuk, és végül 3 találkozóig jutottunk nagynehezen, aztán többet nem jött. Pedig könnyű keresete lett volna mert csak szexmentes fétist kértem tőle. Az ilyeneket sosem fogom megérteni.

okt. 6. 18:39
 12/19 A kérdező kommentje:

10-es köszönöm...

Nem volt egyik sem lecsúszott sőt jol néztek ki,de pénzéhes,

egyszerű lelkű lányok voltak.

En tényleg egy "majdbem" normális kapcsolatot keresnék ebben odafigyeléssel,egymas tiszteletével,részemről anyagi segitséggel, tudjunk beszélgetni bármiről, elmenni ide-oda ,prtsze nem gondolom hogy az első het után ig,működik...

okt. 6. 22:13
 13/19 A kérdező kommentje:
11-es ,egy cipőben járunk...de azert nem gondolom hogy fel kéne adni😊
okt. 6. 22:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Keress egyetemeken.
okt. 6. 22:21
 15/19 A kérdező kommentje:
14-es nekem iy esgembe jutott , de barmennyire is gondolkodtam csak arra jutottam.hogy kiirjam a faliujságra?😂
okt. 7. 07:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Akár...

Hidd el hívni fognak.

okt. 7. 16:00
 17/19 bebiebihal ***** válasza:

#11-es milyen fétishre kerestél lányokat és melyik megyében laksz?:D

10-es voltam.

okt. 18. 14:50
 18/19 anonim ***** válasza:

13-as!

A 11-es vagyok.

Feladni eszemben sincs. Most is találtam két lányt itt az oldalon. Az egyik jövő héten már jön is hozzám, a másikkal még egyezkedek, aztán majd meglátjuk mi lesz belőlük.

okt. 20. 09:02
 19/19 A kérdező kommentje:

11-es...Helyből kételkednék de vegül is nagy a vilag szóval meg az ix lehet hogy igaz😉.

Egyszer mondjuk talaltam itt lányt aztan kicsi félre ment a dolog🤡...😁.

Most keresek,nagyon jó ajánlattal, de mev nem jött el a hercegnő.

Ezert is irtam a kérdést..

Neked sok sikert!

okt. 20. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!