Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valaki "sikeres" transzl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki "sikeres" transzlány hormonkezelés nélkül?

Figyelt kérdés

Az alkatom talán megvan hozzá (167cm, kb 60kg), de talán érthető okokból hormonkezelést biztosan nem fogok elkezdeni.

Természetesen nem hírdetni akarok vagy ilyesmi, az kizárt, csak kíváncsi vagyok hogy így is lehet vonzónak lenni ilyesmi kategóriában? (Mert azért itt megmarad a mély hang pl, meg egyes maszkulinabb vonások)

szept. 22. 17:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Ne bízz a transz csoportokban, nem őszinték. Rá akarnak beszélni arra ami nem vagy. Neked kell eldonteni hogy minek erzed magad külső befolyastól függetlenül. Valoszinű hogy csak egy lányos fiú vagy, vagy egy meleg srác. Vagy egy lanyos meleg fiú. De az se transz önmagaban ha szereted a női ruhákat. Nem kell transznak vallanod magad ha nem vagy az.

És igen, a hormonkezeles visszafodíthatatlan akkor is ha ezt egyes transz közösségek tagadják.

Nem tudom mit értesz a sikeres alatt, ha azt hogy elfogadnak-e azt nem tudni. Szerintem minél férfiasan vagy annál kevesebb az esélye.

szept. 22. 22:01
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
És mi van, ha csak simán meleg lennél, nem transz?
szept. 23. 12:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Hol írt a szexualitásáról?

szept. 23. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Kifejezetten a szexualitásáról nem írt, de azt kérdezte, hogy vonzó lesz-e, tehát szerintem van benne szexualitás is.
szept. 23. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan ismerősöm, akit amikor először - akkor még gimisként - láttam, teljesen meg voltam győződve róla, hogy lány. Most huszonéves, de őszinte leszek: ha kevésbé maszkulin stílusa lenne, simán elmenne csajnak. Arcra full lányos, a hangja is kicsit feminimebb, és biztosan tudom, hogy orvosilag rendben van.

Szóval van ilyen, de kb. ezerből egy..

szept. 24. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Google twink death.
okt. 24. 11:19
 17/19 anonim ***** válasza:
15. Kevés tesztoszteron is okozhatja. Nézték nála hormont is?
okt. 25. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Mik a hormonkezelés visszafordíthatatlan következményei?

A mellek növekedése nyilván, de még mi?

nov. 6. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Férfiaknál? Spermák károsodása, heresorvadás, mellnövekedés, a test nőiesedése beleertve a csontokat is, a csípő is szélesedhet pl.

A szőr visszanőhet, a hang nem lesz a regi. Gyogyszer mellekhatasa szedése közben ami mindenki számára ismert, a libidocsökkenés, a verrogkepződés, magas vernyomás...Ez gondom a gyogysuer abbahagyasaval javul.

Ha trombózis hajlamos géneket hordozol nem is szabad szedni hormont. Egy normális orvos ezt megnezi.

Olyat is olvastam hogy az agyban is történnek változások, az nem hiszem hogy visszafordítható. Az erre vonatkozó kutatások meg folynak, eddig nem volt sok kísérleti alany, most már van .

nov. 6. 19:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!