Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan oldod meg közös lakásban az önkielégítést, kapott-e már rajta lakótársad hokizás közben, és mi volt a reakciója, nem volt kellemetlen?
Én jelenleg második éve lakok együtt haverommal (megbeszéltük még korábban, hogy ha mindketten szinglik leszünk, akkor költségcsökkentés vegett határozatlan időre összebútorozunk, aztán így is lett). Az első fél - 1 évben nagyon kellemetlen volt a dolog, főleg, hogy majdhogynem ugyanakkor értünk haza melóból és egy időben is indultunk, szóval kevés lehetőség volt megoldani a dolgot, még úgy is, hogy nyilván külön szoba, ráadásul a lakás két másik végében.
Aztán most kb 1 évvel később már simán sétálgatunk egymás előtt meztelenül akár álló farokkal a lakásban.
Változnak a dolgok :D
28F
ugye azért azt tudod, hogy ez nem normális, és látensek vagytok?
Igazából ez intelligencia kérdése. Nekem évekig volt egy csaj lakótársam. Én is ha úgy volt akkor próbáltam ezt a dolgot úgy időzíteni, hogy ő éppen dolgozik.
De előfordult hogy rám nyitott közben, mert hirtelen valami kellett volna neki. Én az élvezet hevében nem figyeltem annyira így meglátott. Mosolygott egyet, közölte akkor majd később. Ezzel le is volt tudva a dolog és nem hozta szóba. Nyilván ő is csinálta magának. Emberek vagyunk.
Miért nem normális? Vagy miért kell, hogy normális legyen? Nekünk ez tökéletesen megfelel így, nem visszük ki a négy fal közül ezt a dolgot és csak az élvezeti részére megyünk, aztán megy mindenki a dolgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!