Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol és hogyan oldod meg közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan oldod meg közös lakásban az önkielégítést, kapott-e már rajta lakótársad hokizás közben, és mi volt a reakciója, nem volt kellemetlen?

Figyelt kérdés
szept. 22. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A szoba is közös?
szept. 22. 16:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de azt csinálok a szobámban amit akarok. A lakótársaim is emberből vannak, tudjuk egymásról hogy vannak szexuális igényeink és ki is elégítjük őket
szept. 22. 16:36
 3/12 A kérdező kommentje:
1: Nem, de benyithat kopogás nélkül.
szept. 22. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy időzítettem, hogy ne legyünk egyszerre ott, amikor lelépett bulizott stb akkor intéztem el a dolgot. Volt hogy lebuktam de nem volt gáz.
szept. 22. 19:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A lakótásam rendszeresen hokizik. Nem zavarom meg közben. Az ő dolga mit csinál. Messziről elkerülöm a lakásban nehogy megzavarjam, hisz csak lakótárs.
szept. 23. 06:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mondjuk napközben csak nagyon ritkán hokizol és inkább este csinálod amikor már nyugi van, akkor lényegesen kisebb az esélye hogy valaki rádnyit. Amugy meg ha hallod hogy jön valaki az ajtod felé akkor abbahagyod vagy betakarozol vagy valamit csinálsz magaddal. De megbeszélhetitek azt is, ha csukva az ajto akkor nem zavarjuk a másikat. Max ha nagyon kell épp akkor valami akkor kopogunk. Gondolom lakotársad is hokizik rendszeresen (már ha fiú) azon mégse aggodsz, hogy mi lesz ha meglátod..
szept. 24. 15:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg második éve lakok együtt haverommal (megbeszéltük még korábban, hogy ha mindketten szinglik leszünk, akkor költségcsökkentés vegett határozatlan időre összebútorozunk, aztán így is lett). Az első fél - 1 évben nagyon kellemetlen volt a dolog, főleg, hogy majdhogynem ugyanakkor értünk haza melóból és egy időben is indultunk, szóval kevés lehetőség volt megoldani a dolgot, még úgy is, hogy nyilván külön szoba, ráadásul a lakás két másik végében.

Aztán most kb 1 évvel később már simán sétálgatunk egymás előtt meztelenül akár álló farokkal a lakásban.

Változnak a dolgok :D

28F

szept. 24. 16:01
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

ugye azért azt tudod, hogy ez nem normális, és látensek vagytok?

szept. 30. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Igazából ez intelligencia kérdése. Nekem évekig volt egy csaj lakótársam. Én is ha úgy volt akkor próbáltam ezt a dolgot úgy időzíteni, hogy ő éppen dolgozik.

De előfordult hogy rám nyitott közben, mert hirtelen valami kellett volna neki. Én az élvezet hevében nem figyeltem annyira így meglátott. Mosolygott egyet, közölte akkor majd később. Ezzel le is volt tudva a dolog és nem hozta szóba. Nyilván ő is csinálta magának. Emberek vagyunk.

okt. 1. 08:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért nem normális? Vagy miért kell, hogy normális legyen? Nekünk ez tökéletesen megfelel így, nem visszük ki a négy fal közül ezt a dolgot és csak az élvezeti részére megyünk, aztán megy mindenki a dolgára.

okt. 1. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!