Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kizárólag nőkhöz szólna a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizárólag nőkhöz szólna a kérdésem: egy nő mennyire tudna megverni? Csak egy nőre gondolnék, gondolom több nő simán meg meg tudna verni természetesen.

Figyelt kérdés
Sokat fantáziálok róla, de nem tudom, hogy van-e olyan nő, aki szintén erről fantáziál. Olyan verést képzelnék el, ahol főleg puszta kézzel verne meg és karmolna főleg. Persze testsúlyával is visszaélhetne, lebirkózás, leszorítások stb.

szept. 21. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Crossfitezem 10 éve, és 35 éve sportolok, köztük volt karate, kung fu, krav maga. Bár 53 kilós vagyok, de ha engem kérdezel, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket tudnék okozni neked.
szept. 21. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Te idétlen , ez miért a szex kategóriában van??
szept. 21. 18:17
 3/8 A kérdező kommentje:
#2-es azért mert +18-as kérdés és más kategóriát nem találtam, ahova passzolt volna. Esetleg tudsz jobb helyet ennek a kérdésnek?
szept. 21. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Sport , B +"
szept. 21. 19:22
 5/8 A kérdező kommentje:
#4-es nem értek egyet, ez a kérdés nem a Sport kategóriába való
szept. 21. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es is írta, ha küzdősportot űz az adott nő akkor 15 másodperc alatt kiüt úgy, hogy kórházban végzed törött állkapoccsal, orral. Ha birkózik, judózik akkor bevisz olyan leszorításba, fojtásba hogy fél percen belül elájulsz.
szept. 21. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Magambol kiindulva semennyire, de egy sportolo siman
szept. 23. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ha olyan Nő váltaná valóra az álmod mint az 1-es válaszolód, nem tudom mennyire élveznéd? Darabokra törne. 🤗💪🏻
szept. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!