Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le borotváltam lenn, de 2-3...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le borotváltam lenn, de 2-3 nappal később elkezdett nagyon viszketni, és piros pöttyös lett. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
szept. 19. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Semmit, nő vissza a szőr, ez ilyen.

Legközelebb ne felfelé borotváld, úgy nem nő be.

szept. 19. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
70%
Elmúlik magától, szokott ilyen lenni
szept. 19. 11:58
 3/17 anonim ***** válasza:
21%
Kend be bepanthennel, az enyhíti a viszketést
szept. 19. 12:00
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Vagy többet ne tedd. Nem muszáj, még ha nagy is a tömegnyomás.
szept. 19. 12:02
 5/17 anonim ***** válasza:
21%
Legközelebb borotvalkozás után arcszesszel kend be, az is segít.
szept. 19. 12:14
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
Hasznalj biztonsagi borotvat, nekem az segitett. Illetve intim mosakodot habosits fel, mielott nekiesel
szept. 19. 12:19
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos a borotválkozás nekem ezzel járt, ez is közrejátszott abban, hogy abbahagyjam. (Meg már nem is tetszik, szóval csak trimmelem, de nem használok borotvát.) Ézékeny, viszket és pár napon belül már tüsis, szúrós.

Nekem ami picit jobb volt, az a direkt szenzitív férfi (arc)borotvák, azoktól kevésbé pirosodott be, a borotválkozós gél vagy balzsam használata, illetve utána én mindig bekentem valami nyugtatós/sebkezelő krémmel. Azt mondják az ilyen pengés fémborotva is összehasonlíthatatlanul jobban vág, kevésbé irritál, de az drágább.

szept. 19. 12:20
 8/17 anonim ***** válasza:
32%
Arcszesz miután végeztél
szept. 19. 12:44
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez mindenkinél ilyen az első pár alkalom után nyugi. Legközelebb arcbalzsam utána, majd másnap kis babahintőpor.
szept. 19. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
Nekem is ugyanígy kipattogzott. Bekentem utána testápolóval, de még másnap is, és úgy már nem. Aztán rájöttem, ha csak fentről lefelé borotválom, visszafelé pedig nem, akkor nem pattogzik ki.
szept. 19. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!