Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normalis, hogy ennyire kivanom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, hogy ennyire kivanom?

Figyelt kérdés

30 hetes terhes vagyok, es iszonyuan kivanom a szexet. Mas is volt igy, hogy a 3. Trimeszterre nőtt meg a vágy?

Illetve a misszionarius poz nem okozhat gondot ugye?

szept. 19. 08:45
 1/2 anonim válasza:
92%
Ami neked nem kényelmetlen, az nem okoz gondot :) Teljesen rendben van, van, akinek a terhességi homonok a béka segge alá nyomják a libidóját, másnak pedig pont ellenkezőleg, felszökik tőle. Élvezzétek ki! ;)
szept. 19. 09:37
 2/2 zol56 ***** válasza:
53%
Régebben volt egy terhes barátnőm. Már terhes volt mikor megismertem. Végig kívánta a szexet. Az utolsó időkben értelemszerűen a fizikális korlátok miatt voltak nehézségek de megoldotta mindig. Én is csodálkoztam, hogy ennyire megmaradt a vágy. Összegezve ez nem szokvánvos, de bizony előfordúl.
szept. 19. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!