Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » R0szlányokon miért csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R0szlányokon miért csak szinte r0mákból álló tagok vannak, aki meg nem az, ők meg hozzájuk hasonlóan szétszolizott, szétvarratott műnők. Itthon tényleg kiknek van igényük ilyenekre?

Figyelt kérdés

szept. 18. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Így van, Tarlós idejében még más volt.
szept. 19. 03:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pl magyar vagyok, és semmim sincs megcsinálva. Néha szolizok mert jó erzes hogy van kis szinem.

Vendégeim pont ezt szeretik bennem. " A szomszédlány" feeling

szept. 19. 06:22
 13/19 anonim ***** válasza:
A lafcos ku😆🍸@k kellenek nektek
szept. 19. 06:26
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

12 :-)

Fehér holló :-)

Elfranciáznék, 69-eznék úgy egy órát biztos :-).

szept. 19. 06:46
 15/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk Balkánországban nem is csodálkozok, hogy sok embernek c1gócsajra van igénye, és még örül is neki. Normális, kulturált, magyar lányhoz meg el sem tud menni az ember, ha akarna se.
szept. 19. 07:18
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

AZoknak van rá igényük akik nem tudnak valami okból nőhöz jutni.

Nekik aztán mindegy hogy hogyan néz ki.

EZeknek a mű nőknek meg az a lényeg hogy messziről észre vegyék őket , tehát azt mutatja hogy itt van minden amit akarsz.

szept. 19. 07:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk nincs gondom a csajozással, de ha épp egy gyors és egyszerű megoldásra vágyom, akkor simán befizetem magam.

Cigushoz elvből nem mennék, és bár a minőségi választék valóban nem túl nagy, azért 4-5 lány így is akad, akiket érdemes meglátogatni.

szept. 19. 10:33
 18/19 A kérdező kommentje:
és ha már az itt kommentelők ecsetelgették, akkor árban mennyi egy cigus és mennyi az a minőségi 4-5 lány?
szept. 19. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:

én a cigó-tarifát nem ismerem.

egy jobb magyar lányt pedig már ki lehet fogni 50-60 ropiért egy órára. De a határ a csillagos ég.

szept. 19. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!