Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R0szlányokon miért csak szinte r0mákból álló tagok vannak, aki meg nem az, ők meg hozzájuk hasonlóan szétszolizott, szétvarratott műnők. Itthon tényleg kiknek van igényük ilyenekre?
Én pl magyar vagyok, és semmim sincs megcsinálva. Néha szolizok mert jó erzes hogy van kis szinem.
Vendégeim pont ezt szeretik bennem. " A szomszédlány" feeling
12 :-)
Fehér holló :-)
Elfranciáznék, 69-eznék úgy egy órát biztos :-).
AZoknak van rá igényük akik nem tudnak valami okból nőhöz jutni.
Nekik aztán mindegy hogy hogyan néz ki.
EZeknek a mű nőknek meg az a lényeg hogy messziről észre vegyék őket , tehát azt mutatja hogy itt van minden amit akarsz.
Nekem mondjuk nincs gondom a csajozással, de ha épp egy gyors és egyszerű megoldásra vágyom, akkor simán befizetem magam.
Cigushoz elvből nem mennék, és bár a minőségi választék valóban nem túl nagy, azért 4-5 lány így is akad, akiket érdemes meglátogatni.
én a cigó-tarifát nem ismerem.
egy jobb magyar lányt pedig már ki lehet fogni 50-60 ropiért egy órára. De a határ a csillagos ég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!