Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi alapján rangsorolják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján rangsorolják a lányok, hogy kivel jó a szex és kivel nem?

Figyelt kérdés
Mik a döntően befolyásoló tényezők? Mitől jó, jobb vagy a legjobb valakivel a szex?
szept. 18. 13:20
1 2
 1/18 NemFogodKitalálni ***** válasza:
90%
Attól, hogy mennyire figyel rám, ki tud-e legalább egyszer elégíteni, aktív ő is a szexben. Szeret pózokat váltani, nem mindig ugyan abban a pózban az egész aktus alatt.
szept. 18. 13:23
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

Akivel jó a szex, azzal jó a szex.

Akivel nem jó a szex, azzal nem jó a szex

szept. 18. 13:24
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Tud-e bennem vágyat ébreszteni, figyel-e az én igényeimre, érzem-e hogy ő mindennél jobban vágyik rám, és a legfontosabb, hogy el tud-e juttatni a csúcsra legalább egyszer
szept. 18. 13:26
 4/18 anonim ***** válasza:
15%

Pénz. És farok méret.

Csóró kisfarkúval egy nő se szexel, ha mégis és valami csoda folytán esetleg élvezi akkor is kidobja mert ciki és nem felel meg az egojának vagy a környezetének

szept. 18. 13:49
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem azzal a legjobb, aki először is jól néz ki, sportos feszes a teste, erős köztünk a kémia, domináns határozott az ágyban. Jó a mérete. Mostani párom pont ilyen, másra rá se nézek azóta, pedig nagy pasifaló voltam.
szept. 18. 14:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a jó ha kölcsönösen foglalkozunk egymással, érdekelje hogyan jó nekem és akarjon minnél többször a csúcsra juttatni.
szept. 18. 14:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#4 nőket kérdeztek, nem férfiakat, neked nem kellett volna hozzászólni.

Érezzem, hogy kíván és mindent tegyen meg, hogy nekem jó legyen, ahogy én is megteszek mindent, hogy neki legyen jó. Ha elélvez hamar, utána foglalkozzon velem. Szeressen nyalni, fontos, hogy lássam, kívánja a puncim.

szept. 18. 15:44
 8/18 anonim ***** válasza:

#7 akkor neked se , te se vagy nő.

Amúgy meg a szex 2 emberes általában egy férfi egy nő ( általában) így pont ugyanannyira tudok véleményt mondani mint egy nő

szept. 18. 15:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Tévedsz, én nő vagyok. Miért ne lennék az? :D

A másik, két emberes, de nem te döntöd el, hogy a nőnek mi tetszik. Ahogy én se döntöm el, egy férfinak mi tetszik. Ez egyéni, szubjektív dolog.

A harmadik: ha az eddigi nőknek nem tetszett veled a szex, az nem a farkad és a pénzed (vagy annak hiánya) miatt volt. Valamit nagyon elb.sztál, emiatt ne a nőket okold :)

Lehet csak annyiban kell változtatnod, hogy ne a tipikus ribiket akard megfektetni, hanem NŐket. Bár a stilusodbol ítélve nem csak ez a baj.

szept. 18. 16:08
 10/18 anonim ***** válasza:
Vonzó-e, gusztusos-e, szép-e a farka.
szept. 18. 16:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!