Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján rangsorolják a lányok, hogy kivel jó a szex és kivel nem?
Akivel jó a szex, azzal jó a szex.
Akivel nem jó a szex, azzal nem jó a szex
Pénz. És farok méret.
Csóró kisfarkúval egy nő se szexel, ha mégis és valami csoda folytán esetleg élvezi akkor is kidobja mert ciki és nem felel meg az egojának vagy a környezetének
#4 nőket kérdeztek, nem férfiakat, neked nem kellett volna hozzászólni.
Érezzem, hogy kíván és mindent tegyen meg, hogy nekem jó legyen, ahogy én is megteszek mindent, hogy neki legyen jó. Ha elélvez hamar, utána foglalkozzon velem. Szeressen nyalni, fontos, hogy lássam, kívánja a puncim.
#7 akkor neked se , te se vagy nő.
Amúgy meg a szex 2 emberes általában egy férfi egy nő ( általában) így pont ugyanannyira tudok véleményt mondani mint egy nő
Tévedsz, én nő vagyok. Miért ne lennék az? :D
A másik, két emberes, de nem te döntöd el, hogy a nőnek mi tetszik. Ahogy én se döntöm el, egy férfinak mi tetszik. Ez egyéni, szubjektív dolog.
A harmadik: ha az eddigi nőknek nem tetszett veled a szex, az nem a farkad és a pénzed (vagy annak hiánya) miatt volt. Valamit nagyon elb.sztál, emiatt ne a nőket okold :)
Lehet csak annyiban kell változtatnod, hogy ne a tipikus ribiket akard megfektetni, hanem NŐket. Bár a stilusodbol ítélve nem csak ez a baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!