Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lány ennyi pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány ennyi pasival feküdt le eddig az normális? Mennyire durva számok ezek?

Figyelt kérdés
Szval egy lán aki 19 évesen vesztette el a szüzességét és most 26 éves 8 pasival feküdt le összesen, abból 3 párkapcsolat volt, 5 pedig futó vagy szexkapcsolat. Mennyire kemény számok ezek?
szept. 17. 16:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
28%

20: én csak azt mondom, hogy nincs olyan férfi, aki ha választhatna, hogy a párjában sok vagy kevés farok járt, a sokat mondaná, kivéve akinek cuckold fetishe van.

Akit szerinted "nem érdekel" vagy "nem ezt tartja fontosnak" is a gyerektelen, frissebb, neadjisten szűz lányt választaná, ha tehetné, de kompromisszumokat kellett kötnie. Akinek nem kell, mert sikeres férfi, azokat pár vodkameggyért a bulihely klotyójában 16 évesen elbukja a lányok egy része. A mainstream kultúra, influenszerektől tinderen át mindenhol abszolút efelé hajszolja őket, aztán csodálkozunk hogy mennyi lelkibeteg, szétesett, kiégett huszonéves lány van aki sosem tanult meg kötődni.

Azok a lányok akiknek kevés, vagy nulla szexpartnerük volt a férjükön kívül, sokkal boldogabb és tartósabb kapcsolatokat tudnak kialakítani. A számok nem hazudnak. De persze az egyéni sorsok bőven eltérhetnek a papírformától.

szept. 19. 01:13
 22/32 anonim ***** válasza:

"tehetné, de kompromisszumokat kellett kötnie."

Neki ebben mi a kompromisszum? Az hogy ő meghunyázkodik és összejön egy olyannal, akiről tudja hogy nem azonos az értékrendjük? WTF? Ez nem kompromisszum, hanem ezt hívják lejjebb adásnak. Ebben az lenne a kompromisszum mondjuk, ha a csaj is valamiből engedne, legyen az bármi.

szept. 19. 08:07
 23/32 anonim ***** válasza:

#21 barátom te nem elfogadni, megérteni akarsz, hanem prédikálni :)

Nem tudod elfogadni, hogy vannak a te gondolkodás módodtól eltérő emberek a világon. Ettől még - ha hiszed, ha nem - de vannak, s nem is kevesen :)

Írtam fent, ha neked ilyen az értékrended, akkor ilyen, lásd ennek megfelelően s keress akkor magadnak szűzlányt. Senki sem tart vissza.

szept. 19. 13:35
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kár ilyen kérdéseket feltenni, hogy mennyire normális. Én is csak annyit tudok mondani, hogy az én ismerettségi körömben ez nem lenne meglepő. Én személy szerint ennél több emberrel voltam, nem érzem soknak.
szept. 19. 14:05
 25/32 anonim ***** válasza:

Igen, részben azt akarom, hogy ezt elolvassák olyanok, akiket érint, és okuljanak belőle.

Egy szóval sem mondtam, hogy nem találtam már meg, tehát nem kell senkit sem keresnem. Nem frusztrációból, hanem tapasztalatból írtam, amit írtam.

szept. 19. 16:17
 26/32 anonim ***** válasza:

#25 s mit okulnak belőle? Hogy erkölcssherrifet játszó emberekkel nem fognak tudni kapcsolatban kijönni? Ezt szerintem e nélkül is tudják :)

Hogy vannak akiket nem zavar hány partnere volt korábban? Ezt is tudják szerintem.

szept. 19. 19:42
 27/32 anonim ***** válasza:

Általában mire eljutnak arra a következtetésre, hogy az a minőségi férfi, aki választhat, nem a lehasznált lányokat fogja választani, már késő, és már csak a hordó aljáról lehet kaparászni. Hátha van olyan, aki nem erre vágyik, csak ezzel az igazsággal nem volt előtte tisztában.

szept. 19. 22:08
 28/32 anonim ***** válasza:
#27 ja szóval szerinted akit nem zavar, hogy a párjának sok partnere volt korábban az mind lepusztult igénytelen pasi? 😂 Rossz hírem van, mert nem az... viszont nagyobb valószínűséggel nyitott, toleráns, élni tudó ember akivel jobban megértik majd egymást mint egy begyepesedett erkölcscsősszel.
szept. 19. 22:18
 29/32 anonim ***** válasza:
41%

Mutass egy sikeres férfit, aki ha választhatna, hogy a párjának 30, 3, vagy 0 exe legyen, a 30-at választaná. Vagy a 130-at.

Ennek semmi köze a nyitottsághoz, toleranciához, és élni tudáshoz. Majdnem minden kontinensen éltem már, több kultúrából volt már párom, szerintem jóval szélesebb spektrumról merítkezek, mint te, és meggyőződésem hogy nem találsz sok ilyet.

szept. 19. 23:17
 30/32 anonim ***** válasza:

#29 akkor a barátaim, ismerőseim egy része biztos a Marsról jött 😂

Sőt, hogy szélsőségesebbet is mondjak. Időnként ellátogatok swingerpartikra, klubokba is. Nagyon sok orvossal, ügyvéddel, közép- és felsővezetővel találkozom. Ezzel csak annyit mondanék, hogy a szexuális preferenciának, felfogásnak - esetünkben ahhoz hogy valakit zavar-e, hogy sok partnere volt korábban a párjának - semmi köze a végzettséghez, munkához, a civil életben történő sikerességhez.

A te konzervatív világodba sem ez, sem az hogy a párodnak sok partnere volt nem fér bele. Egészségedre, a te életed. Ettől még akár elfogadod, akár nem, de létezik nagyon-nagyon sok ember aki nem ilyen.

(megjegyzés: hogy kinek volt több partnere, ki került közelebbi kapcsolatba több más nációhoz tartozóval szerintem ne nyissunk versenyt 😂)

szept. 20. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!