Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lány ennyi pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány ennyi pasival feküdt le eddig az normális? Mennyire durva számok ezek?

Figyelt kérdés
Szval egy lán aki 19 évesen vesztette el a szüzességét és most 26 éves 8 pasival feküdt le összesen, abból 3 párkapcsolat volt, 5 pedig futó vagy szexkapcsolat. Mennyire kemény számok ezek?
szept. 17. 16:45
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem túlzó.
szept. 17. 16:46
 2/32 anonim ***** válasza:
41%
Nem valami sok, viszont a futó kapcsolatok az mindenképpen red flag. 3 párkapcsolat 26 évesen teljesen ok.
szept. 17. 16:55
 3/32 anonim ***** válasza:
25%
Mármint mi a kemény szám itt? Az évente egy? Mert akkor inkább zárdában ismerkedj.
szept. 17. 16:55
 4/32 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem sok! Pl én eddig pasival. Egy sem volt futó.
szept. 17. 16:56
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
A szám le maradt :) 6
szept. 17. 16:57
 6/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem normális számok
szept. 17. 17:37
 7/32 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért nem eget rengető dolog szerintem. Ha az a kérdés, hogy kapcsolatot vállalnék-e vele, miután ennyi partnerrel volt, a válaszom az, hogy igen.
szept. 17. 17:51
 8/32 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sok, átlagnak nem
szept. 17. 18:11
 9/32 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszem, ez a szám egyáltalán nem számít soknak, de engem nagyon zavarna, úgyhogy nem akarom tudni soha, hogy mennyire tapasztalt a nő, akivel ismerkedek.
szept. 17. 18:14
 10/32 anonim ***** válasza:
43%
Nem vészes, de otthonra nem kéne.
szept. 17. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!