Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy tökéletes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy tökéletes legyen a szex? 18/L

Figyelt kérdés
Úgy éreztem mindig is egyoldalú volt ez az egész. Egy sráccal megbeszéltük hogy néha-néha ha találkozunk kielégítjük egymást. Ez már június óta tart. Sajnos csak a szopásig és a fogdosasig jutottunk el. Engem még csak ki sem elégített. A legutóbbi alkalomkor próbáltam arra célozni hogy mennyire nedves vagyok stb. A végén amikor már elkezdett kisétálni az ajtón oda vágtam neki egy olyan mondatot hogy: "egy közös ismerősünk megkeresett nem e lenne kedvem szexelni egyet" hátha veszi a célozgatásokat, de semmi nem történt. Arra gondoltam hogy megpróbálom vele megbeszélni hogy nekem ez így nem megy és hogy ennek kölcsönösnek kéne lennie. Sajnos hirtelen haragú és nem tudom hogyan hozzam fel ezt a témát úgy hogy ezt nyugodtan meglehessen beszélni és ne problémázzon. Mit tehetnék?
szept. 17. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szintén keress egy normális pasit.
szept. 17. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kéne ilyen idiótákkal kezdeni, akikkel nem lehet értelmesen beszélgetni.
szept. 18. 02:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba....
szept. 18. 11:36
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából nekem ő lett volna az első és nagyon tapasztalatlan vagyok. Nem igazán beszéltem senkivel sem a szexről régebben sem. Elmondtam neki mi a problémám, de nem mondott rá nagyon semmit. Inkább elkezdek ismerkedni egy olyan férfival akivel hosszú távon mély kapcsolatot lehet teremteni. Mégegyszer nagyon köszönöm hogy ennyien írtatok
szept. 18. 20:17
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
de akkor úgy tedd hogy az előzőt lezárod és ne hagyd meg tartaléknak, mert az a pasiknak is elég rosszul tud esni
szept. 18. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Minek is csinálod ezt? Ha vagy olyan fajin csaj hogy szopod a tagot legalább valami viszonzást adhatna a kis nyomi. Ne pazarold az idődet ilyen amatőr gyerekre.
szept. 19. 04:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!