Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy tökéletes legyen a szex? 18/L
Figyelt kérdés
Úgy éreztem mindig is egyoldalú volt ez az egész. Egy sráccal megbeszéltük hogy néha-néha ha találkozunk kielégítjük egymást. Ez már június óta tart. Sajnos csak a szopásig és a fogdosasig jutottunk el. Engem még csak ki sem elégített. A legutóbbi alkalomkor próbáltam arra célozni hogy mennyire nedves vagyok stb. A végén amikor már elkezdett kisétálni az ajtón oda vágtam neki egy olyan mondatot hogy: "egy közös ismerősünk megkeresett nem e lenne kedvem szexelni egyet" hátha veszi a célozgatásokat, de semmi nem történt. Arra gondoltam hogy megpróbálom vele megbeszélni hogy nekem ez így nem megy és hogy ennek kölcsönösnek kéne lennie. Sajnos hirtelen haragú és nem tudom hogyan hozzam fel ezt a témát úgy hogy ezt nyugodtan meglehessen beszélni és ne problémázzon. Mit tehetnék?szept. 17. 13:43
1/16 anonim válasza:
Keress egy olyan srácot, akivel kölcsönös a kielégítés.
2/16 anonim válasza:
Amit tenned kellene: otthagynod a büdös pitchába! A pasi pontosan tudja dugni is szeretnél, de sz.rik arra neked mi a jó, beéri azzal, hogy kiporszívózod a hömpörőjét.
Hirtelen haragú, aztán mi a f.szra??? B.meg, ne a tulajdona vagy!!! Nehogymár kánkánt járnál neki mert különben mérges lesz. Még csak nem is jártok, csak időnként leszaxizod. Ne célozgass, hanem kerek-perec mond meg neki, hogy ha nem dug meg úgy igazából rendesen akkor nincs több találka.
3/16 anonim válasza:
Behalok, még a végén elkezdesz könyörögni hogy basszon már meg, miközben mások örömmel megtennék 😂
4/16 anonim válasza:
"nem e lenne "...
Hát helyesen írni nem tudsz, de b@szni már kéne.
Kb úgy tűnik, hogy neked mindegy is csak valaki dugjon már meg.
Igénytelen hozzáállás, ráadásul a srác erre még nem is alkalmas, szóval keress egy férfit, az elintézi gyorsan, ha ez jó neked.
5/16 anonim válasza:
Zavard el. Szopizhatod egyoldalùan, de neked nem lesz jobb. Az itt lèvõ fèrfiak nagy rèsze kinyalna viszonzàs nèlkül is ez hìm meg itt szerencsètlenkedik veled.
6/16 érdeklődő35 válasza:
Írd meg neki, hogy ezentúl ne találkozzatok. Találkoztál olyannal, akivel lehet több is lesz. A hirtelen haragját meg a távolban lenyugtathatja. De nehogy visszakuncsorogja magát, hogy majd ezután másként lesz! Nem lesz.
7/16 anonim válasza:
De ha nem elégít ki, akkor minek szopod le? Értem én, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan, de csak van más jelentkező is rajta kívül. Jól értem, hogy még csak rendes szex sem volt köztetek több alkalom után sem? Ez nagyon gáz...
9/16 anonim válasza:
sosem értettem hogy akinél nem egyértelmű a célozgatás, (nem kell ehhez feltétlenül aspergeresnek vagy autistának lenni hogy nem kapcsol belőle, vagy direkt figyelmen kívül hagyja) miért nem az a következő hogy akkor konkrétan megmondod mit szeretnél, kérnél várnál tőle. ennyire tart mindenki a negatív reakcióktól amit ezzel kiválthat? utólag sem jobb rajta keseregni semmivel, hisz ugyanúgy megoldatlan marad ha nem állítod elé a vágyaid
10/16 anonim válasza:
Az ennyire balfasz pasit dobni kell. Hidd el, rajta kívül sok értelmes pasi létezik a Földön, akinek az is fontos, hogy te is kielégülj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!