Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom hamar elmegy, ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hamar elmegy, ezért nincs szex? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Párom hamar elmegy, ezért nincs is kedve szexelni meg nem is szexelünk. Hiába próbálom rá venni bárhogy, nem akar. Ha pedig nagyon ritkán sikerül is tényleg nincs 2 perc az egész. Évek óta együtt vagyunk, régebben talán tartott egy 5-10 percig, most már annyi sem, de az együttlétek is megritkultak gondolom ezért is. Az az opció nem működik hogy első meg második menet, mert ha elmegy órákig nem képes utánna az aktusra újra. Órákkal később pedig ugyanúgy 2-5 perc. Az sem működik hogyha érzi a csúcspontot vegye ki és várjunk egy kicsit, akár pár perc után is még 2 lökés és annyi. Kicsit rá tesz erre egy lapáttal hogy a haverjai meg dicsekednek neki hogy órákat bírják meg mekkorát élvez a barátnőjük, meg hány menetet nyomnak le, meg ilyenek. (Körülbelül ezután csökkent 0-ra köztünk az együttlét.) Én sosem piszkáltam emiatt különösebben nem is zavart eddig. De az hogy 0-ra csökkent az együttlét az már nekem rossz. Szükségem lenne a testközelségére akár arra a pár percre is, de ő nem szeretné mert nem tud teljesíteni, elmondása szerint látja rajtam hogy nekem nem jó és 2 perc alatt még nem is nedvesedek ő pedig már elmegy ezért nincs kedve. Én viszont amúgyis nehezen megyek el, ilyen voltam előtte is. Az előjáték neki sem opció. Van erre valami gyógyszer vagy bármi? Mit tehetnénk?

szept. 16. 05:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem inkább dugjál a haverjaival,azok legalább tudnak teljesíteni.
szept. 16. 07:14
 12/43 anonim ***** válasza:
91%

1. Dicsekedjen ő is.

2. Amígy egyszer el nem élveztél be nyaljon addíg be se dugja. Heti egyszer lehet próbálkoni fordítva is hogy dug de ha te még nem élveztél el akkor nyalással folytatja.

3. Meg kéne tanulnia visszatartani, ha az első élvezési ingert sikerül utána már bármeddíg sikerül tartani.

szept. 16. 07:40
 13/43 anonim ***** válasza:
23%
Privátban írj
szept. 16. 08:02
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Többen kérdezték, én is kérdezem: az előjáték miért nem opció?
szept. 16. 08:20
 15/43 A kérdező kommentje:

1. Nem sürgetem, és másik férfi nem opció, a párom kell nem más pasi.

2. Az előjáték annyiból nem opció, mert nem csak előjátékkal szeretne kielégíteni. Megteszi szivesen, szereti is, csak lelombozza teljesen a kedvét az hogy nem tud másképp kielégiteni.

3. Beszéltünk róla, nagyon sokszor, már nem is nagyon merem témába hozni egy ideje mert arra is gondoltam hogy mivel próbáltam többször beszélni róla hogy hogy csináljuk hogy jó legyen neki, talán ezért sincs már kedve. A beszelgetésünk vége mindig ugyanoda jut ki az ő részéről hogy "az a két perc semmi, kár bele kezdeni."

4. Másik menet azért nincs is, mert ha elmenés után újra

állna is, sokáig "érzékeny " neki és kellemetlen az újabb együttlét és emiatt el is kezd lankadni..

5. Próbálta nagyon sokat az önkontrollt de nem megy neki.

U.i: Köszönöm a privátokat de nem keresek másik pasit. Tanácsért írtam ki a kérdést nem ismerkedni. :)

szept. 16. 08:30
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Végülis hasonló mint az orál..

De esetleg segédeszköz?

Nem tőle élvezel el de ugyanakkor ő élveztet el. 😊

Tudom hogy a nőknek a szex jó orgazmus nélkül is de akkor neked ezt mindig magadnak kell megoldjad? 😐

szept. 16. 08:59
 17/43 A kérdező kommentje:
Furán hangzik de magamnak sem oldom meg. :)
szept. 16. 09:01
 18/43 anonim ***** válasza:
73%

Akkor nem értem a kérdést.

Ő sem akarja neked meg amúgy sem jó.

Akkor minek erölteted?

Neki is jó neked is ez a szexmentes kapcsolat.

Legyetek így boldogok.

Ennyi.

szept. 16. 09:04
 19/43 anonim ***** válasza:
73%
Azt hittem neked hiányzik a kielégülés.
szept. 16. 09:05
 20/43 anonim ***** válasza:
91%

Gyógyszeres kezelés?...

Helyi érzéstelenítők: Léteznek érzéstelenítő gélek, krémek vagy spray-k használata, amelyek a pénisz érzékenységét csökkentik, segíthet elnyújtani az aktust.

Vagy.

Antidepresszánsok: Bizonyos antidepresszánsok, mint például a szelektív szerotonin visszavétel gátlók (SSRI-k), mellékhatásként késleltetik a magömlést. Ezeket csak orvos írhatja fel.

Esetleg, egyéb gyógyszerek: Egyes fájdalomcsillapítók is alkalmazhatók korai magömlés kezelésére, de ezeket szintén orvosi felügyelet mellett kell használni.

Ez is egy fajta lehetőség, de nem biztos, hogy megérné kísérletezni!

Léteznek pszichológiai technikák

Lassítás és szünetek tartása vagy ”start-stop” technika. A ”szorításos” technika, fókusz a légzésre és a gondolat terelése.

Például kondom használata

A vastagabb falú óvszerek csökkenthetik a pénisz érzékenységét, ami segíthet késleltetni a magömlést…

Életmódbeli változások, mert ha eddig nem ment, akkor változtatni lehet dolgokon, akár étkezés…

Pl.: Kegel-gyakorlatok: A medencefenék izmainak erősítése Kegel-gyakorlatokkal segíthet a magömlés kontrollálásában. Ezek az izmok felelősek a vizelés megállításáért, és rendszeres edzéssel hatékonyabbá tehetők.

Vagy, maga a szex technikátokat kell változtatni, más megközelítést kell alkalmazni…

szept. 16. 09:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!