Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom hamar elmegy, ezért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hamar elmegy, ezért nincs szex? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Párom hamar elmegy, ezért nincs is kedve szexelni meg nem is szexelünk. Hiába próbálom rá venni bárhogy, nem akar. Ha pedig nagyon ritkán sikerül is tényleg nincs 2 perc az egész. Évek óta együtt vagyunk, régebben talán tartott egy 5-10 percig, most már annyi sem, de az együttlétek is megritkultak gondolom ezért is. Az az opció nem működik hogy első meg második menet, mert ha elmegy órákig nem képes utánna az aktusra újra. Órákkal később pedig ugyanúgy 2-5 perc. Az sem működik hogyha érzi a csúcspontot vegye ki és várjunk egy kicsit, akár pár perc után is még 2 lökés és annyi. Kicsit rá tesz erre egy lapáttal hogy a haverjai meg dicsekednek neki hogy órákat bírják meg mekkorát élvez a barátnőjük, meg hány menetet nyomnak le, meg ilyenek. (Körülbelül ezután csökkent 0-ra köztünk az együttlét.) Én sosem piszkáltam emiatt különösebben nem is zavart eddig. De az hogy 0-ra csökkent az együttlét az már nekem rossz. Szükségem lenne a testközelségére akár arra a pár percre is, de ő nem szeretné mert nem tud teljesíteni, elmondása szerint látja rajtam hogy nekem nem jó és 2 perc alatt még nem is nedvesedek ő pedig már elmegy ezért nincs kedve. Én viszont amúgyis nehezen megyek el, ilyen voltam előtte is. Az előjáték neki sem opció. Van erre valami gyógyszer vagy bármi? Mit tehetnénk?

szept. 16. 05:07
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
83%
Miét nem nyal ki?
szept. 16. 05:41
 2/43 A kérdező kommentje:
Mert az nem "olyan" neki se meg nekem sem. Nem azzal van a gond hogy nem teszi csak nem ezen van a "hangsúly ".
szept. 16. 05:47
 3/43 anonim ***** válasza:
91%
Önkontrollt kellene gyakorolnia és a megfelelő levegővételt aktus közben, és akkor ki lehet tolni egy kicsit tovább.
szept. 16. 05:51
 4/43 anonim ***** válasza:
89%
Én is a nyalásra gondoltam, hogy azt kéne előtte. Legalább csiklói orgazmusod lenne. Vagy ujjazzon meg, az is jó lehet.
szept. 16. 05:52
 5/43 anonim ***** válasza:
100%

Miert nem opcio az elo meg utojatek?

Szerintem 2 dolog kellene ha amugy szeretitek egymast. Egyreszt nyiltan megbeszelni, mondd el, hogy szereted es kivanod ot, olyannak amilyen. Masreszt peldaul hasznalhatnatok jatekszereket a te oromodre.

szept. 16. 05:59
 6/43 anonim ***** válasza:
85%
Esetleg ha nem idegenkedtek tőle, akkor be lehetne vetni valamilyen segédeszközt (dildó, vagy bármi más, rengeteg eszköz van, interneten is kereshettek)
szept. 16. 06:01
 7/43 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy az előjáték nem opció?? Ez nagyon gáz. Ez az ember csak magára gondol... Szerintem igazán nem is akarja tovább csinálni mint 2 perc... Amúgy elélvez és utána nem is próbálkozik semmivel? Legalább a kezével a csiklódat izgatni?

Amúgy a nyalás nyilván nem dugás, de legalább úgy megpróbálhatnátok egymás közelébe kerülni. Meg amit már mások is mondtak, hogy valami vinrátort, dildót bevetni... Most csak a te örömöd számít, hiszen neki percek alatt meg van. Lehet olyan sikositot kapni, ami rlvileg késlelteti (bár nem hiszem, hogy használ) meg gumit is használhattok, csak egy ideig, hátha abban nem érzi annyira, így tovabb tart.

Egyébként neki szerintem ez nem szervi eredetű...

szept. 16. 06:25
 8/43 menta34 ***** válasza:
46%

Ha nem akarok akkor megállok és nem megyek el. Ezt sokáig el lehet húzni...

Nem te sürgeted?

szept. 16. 06:28
 9/43 anonim ***** válasza:
81%
8-as ez nem ennyire egyszeru ahogy irod.
szept. 16. 06:47
 10/43 anonim ***** válasza:
62%
Másik férfi nem opció? Bevonni,vagy titokban.
szept. 16. 06:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!