Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan köztetek aki ilyenkor is nudizik a lakásban?
Figyelt kérdés
Én imádom. :)szept. 14. 10:46
1/11 VadApuci válasza:
persze, ha egyedül vagyok, akkor simán ;)
2/11 anonim válasza:
Igen, itthon mindig meztelen vagyok
4/11 anonim válasza:
Mivel egyedül lakom,így simán...
Bár ha együtt laknék,vagy csak épp fent volna nálam egy nő,aki akár teltebb,érettebb,akkor az tetszene nekem,ha Ő is pl csak bugyiba,melltartó/polóba lenne...
Főleg ha olyan lenne a nő,aki akár napközbe,mondjuk főzés közbe is nyitott lenne sexuális dolgokra,közeledésre,vagy épp Ő is olyan lenne,hogy ha kedve tartja,odanyúl,vagy bekapja...
Ezeket nagyon tudnám élvezni!
Viszont nem igazán van ilyen,vagy hasonló nő.
5/11 anonim válasza:
Barátnőmmel lakok, ha nem jön hozzank senki, simán elvagyok, klímával tudunk futeni így mindig jo a homerseklet
6/11 anonim válasza:
Egy ideje egyedul lakom, belvaros, most is futenek a falak, nekem alap, hogy ahogy hazaerek, utana ledobok mindent es egyszal f*szban. En sem nezek be a szomszedaim ablakan, ok se tegyék. Ha megis, akkor meglatjak a farkam v a seggem, legyen vele szerencsejuk... belso udvarra nem megyek ki nyilvan, de a sajat x negyzetmeteren ne kelljen mar masra is gondolnom. :)
7/11 anonim válasza:
Szinte mindig meztelen vagyok itthon, aludni főleg...
F.
10/11 anonim válasza:
Itthon, ha úgy kényelmes simán vagyok meztelen. Ilyenkor már van azért, hogy 1 pólót húzok, ha hűvösebb van. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!