Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elengedjem magam és legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elengedjem magam és legyek kicsit husi/duci, mert úgyis bejövök a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy sok férfinak, sőt sok sportos, izmos férfinak is tetszik, ha van némi felesleg egy nőn. Nekem meg nem kéne sanyargatnom magam testmozgással és azt és annyit ennék, amennyit akarok.

Mit gondoltok?

szept. 13. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9 nem vagyok fogalomzavarban. Az arányosan telt (értsd, nem csak popsi, de cici is arányban van) szeretik a férfiak. Az aránytalan nagyon kövéreket, vagy a körte típusokat (amikor csak s.gg van) a többség meg NEM szereti.
szept. 13. 18:07
 12/20 anonim ***** válasza:

10

"AZ arányosan telt , husi nőket bizony szeretik a férfiak, sokkal jobban mint a deszka csajokat."

Mert te biztosan tudod, hogy a férfiak (így, mindegyik) a husi nőket szereti. Köszönöm, ma is okosabb lettem.

szept. 13. 18:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a formás, sportos nők. :D
szept. 13. 18:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom, nekem is kifejezetten bejön az ilyen, barátnőm is duci. A nőies, telt formák nagyon izgatóak, ha tudsz pakolni cicire, pocira, popóra kicsit, biztos nem lesz ellene senki.
szept. 14. 07:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha hirtelen elkezdesz zabálni, úgy értem valóban ZABÁLNI,

nem lesz szép arányos alakod, csak a hasad fog nőlni, a melled, feneked nem, illetve a csípőd sem alakul ki csak az elhízott zsírtömbök.

Szebb egy 65 kilós nő mint egy 45 kilós, de azért ne egyszerre akarj felhízni.

szept. 14. 09:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó lenne egyébként látni rólad egy képet, akár arc nélkül, csak hogy lássuk, hogy most mi a helyzet.
szept. 17. 08:08
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Azt, hogy bolond vagy! Egy kis husi max fiatal csajokon áll jól. Az is csak akkor ha jó helyen van! Aki már felnőtt, azon undorítóan áll a túlsúly!
szept. 22. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejönnek a teltkarcsú nők :)
okt. 19. 18:26
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom kik szeretik a ducibb nőket, de sem én, sm az ismerőseim nem. A férfiak 99%-a a vékony lányokat részesíti előnyben és csak a ha ló nincs szamár is jó alapon kezdenek ki ducibb csajjal, ha vékonyat nem találnak.

Szóval én azt javaslom a kérdezőnek, hogy ha teheti, próbáljon meg vigyázni az alakjára és ne engedje el magát, mert visszafogyni később sokkal több áldozattal jár.

okt. 19. 21:37
 20/20 anonim válasza:
46%
Nekem kifejezetten bejön egy kis felesleg:-)
dec. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!