Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem magam és legyek kicsit husi/duci, mert úgyis bejövök a férfiaknak?
Azt vettem észre, hogy sok férfinak, sőt sok sportos, izmos férfinak is tetszik, ha van némi felesleg egy nőn. Nekem meg nem kéne sanyargatnom magam testmozgással és azt és annyit ennék, amennyit akarok.
Mit gondoltok?
10
"AZ arányosan telt , husi nőket bizony szeretik a férfiak, sokkal jobban mint a deszka csajokat."
Mert te biztosan tudod, hogy a férfiak (így, mindegyik) a husi nőket szereti. Köszönöm, ma is okosabb lettem.
Ha hirtelen elkezdesz zabálni, úgy értem valóban ZABÁLNI,
nem lesz szép arányos alakod, csak a hasad fog nőlni, a melled, feneked nem, illetve a csípőd sem alakul ki csak az elhízott zsírtömbök.
Szebb egy 65 kilós nő mint egy 45 kilós, de azért ne egyszerre akarj felhízni.
Nem tudom kik szeretik a ducibb nőket, de sem én, sm az ismerőseim nem. A férfiak 99%-a a vékony lányokat részesíti előnyben és csak a ha ló nincs szamár is jó alapon kezdenek ki ducibb csajjal, ha vékonyat nem találnak.
Szóval én azt javaslom a kérdezőnek, hogy ha teheti, próbáljon meg vigyázni az alakjára és ne engedje el magát, mert visszafogyni később sokkal több áldozattal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!