Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy másik férfi megfogja nadrágon keresztül a péniszem és be is nyúlt a nadrágomba? Hetero vagyok, de vágytam egy kis izgalomra és ezért próbáltam ki
Van benned bi hajlam, ha ebbe beleegyeztél...
Hetero nem engedi férfinek tapogatni magát ha nincs nője akkor sem.
Ez amúgy nagyon is tud kellemes lenni!
Kit érdekel, hogy nem "heteró dolog".
szerintem sem gáz, bár igazából nem érdekel, hogy ettől hetero v binek számítok. nem csak benyúlás volt, recska is. jól esett? jól. elélveztem? igen. ő is - hát akkor?
tizenévesen unokatesómmal kivertük egymásnak, középsuliban egy haverommal szintén, aztán volt munkahelyi elvonulás, ami kb non-stop piálásról szólt, kettes szobák voltak, látványosan állt este kollégám farka és az enyém is, persze előtte is volt vmi megérzés h ő sem ragaszkodik a heterós dolgokhoz, először csak szimpla recskának indult, aztán valahogy sikerült egymásét verni. én elismerem, ha egy srác jól néz ki, na ő jól néz ki. ő ment el előbb, végén én magamnak vertem ki, de mellé rásegített, hogy a mellbimbómat izgatta - nem beszéltünk róla később, de ő is - én is nagyot mentünk meg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!