Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz ha egy másik férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy másik férfi megfogja nadrágon keresztül a péniszem és be is nyúlt a nadrágomba? Hetero vagyok, de vágytam egy kis izgalomra és ezért próbáltam ki

Figyelt kérdés
szept. 12. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utolsó korod?
szept. 12. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Hány évesen próbáltad ezt ki?
szept. 13. 06:08
 13/18 Bekecs Béla ***** válasza:
23%
Homokozót javaslom
szept. 13. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Van benned bi hajlam, ha ebbe beleegyeztél...

Hetero nem engedi férfinek tapogatni magát ha nincs nője akkor sem.

szept. 13. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Te is ilyesmit keresel? :)

szept. 13. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

Ez amúgy nagyon is tud kellemes lenni!

Kit érdekel, hogy nem "heteró dolog".

szept. 13. 12:37
 17/18 anonim ***** válasza:

szerintem sem gáz, bár igazából nem érdekel, hogy ettől hetero v binek számítok. nem csak benyúlás volt, recska is. jól esett? jól. elélveztem? igen. ő is - hát akkor?

tizenévesen unokatesómmal kivertük egymásnak, középsuliban egy haverommal szintén, aztán volt munkahelyi elvonulás, ami kb non-stop piálásról szólt, kettes szobák voltak, látványosan állt este kollégám farka és az enyém is, persze előtte is volt vmi megérzés h ő sem ragaszkodik a heterós dolgokhoz, először csak szimpla recskának indult, aztán valahogy sikerült egymásét verni. én elismerem, ha egy srác jól néz ki, na ő jól néz ki. ő ment el előbb, végén én magamnak vertem ki, de mellé rásegített, hogy a mellbimbómat izgatta - nem beszéltünk róla később, de ő is - én is nagyot mentünk meg.

szept. 13. 18:54
 18/18 anonim ***** válasza:
#11: 40 vagyok, az eset huszonévesen történt. És mielőtt csalódást okozok: most nem keresek senkit, komoly kapcsolatban vagyok.
okt. 10. 15:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!