Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy másik férfi megfogja nadrágon keresztül a péniszem és be is nyúlt a nadrágomba? Hetero vagyok, de vágytam egy kis izgalomra és ezért próbáltam ki
Figyelt kérdés
szept. 12. 17:31
1/18 anonim válasza:
hogyha bele egyeztel es nem eroszakosan tette akkor semmi gaz, vegulis akkor te hoztad magad a helyzetbe. milyen erzes volt heterokent ezt atelni?
2/18 A kérdező kommentje:
Nem találok barátnőt és ezért vállaltam el. Annak fogtam fel, mintha egy orvos fogná. :(
szept. 12. 17:38
3/18 anonim válasza:
„Az gáz ha egy másik férfi megfogja nadrágon keresztül a péniszem és be is nyúlt a nadrágomba?”
Az gáz.
„Hetero vagyok, de vágytam egy kis izgalomra és ezért próbáltam ki”
Akkor mégse vagy heteroszexuális.
5/18 anonim válasza:
"Hetero vagyok, de vágytam egy kis izgalomra"
Akkor csajt kerestél volna.
Minimum biszex vagy.
6/18 A kérdező kommentje:
Bénán csinálta, és nem is tetszett. Csak kiprobáltam
szept. 12. 17:41
7/18 anonim válasza:
A kipróbálástól is bi hajlam biztosan van benned. Egy hetero férfit nem visz rá, hogy egy másik férfival kipróbáljon vagy érintkezzen szexuális. Taszítja minden ilyesmi.
9/18 anonim válasza:
De hogy kell ezt elképzelni? Honnan szereztél partnert, aki ilyet akart veled csinálni?
10/18 anonim válasza:
Én egyszer le is szoptam egy pasit, aki elvileg csak azért ment bele, mert már jó ideje nem sikerült nőt szereznie.
Én biszex vagyok, élveztem. Ő meg végre kielégült. Szerintem mindketten jól jártunk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!