Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lenne egy pár kérdésem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy pár kérdésem a szadomazochistákhoz?

Figyelt kérdés

1. hogy tudtatok szembenézni a fétiseitekkel,hogy tudtátok elfogadni?

2. hogyan kezelitek az itélkezést,stigmatizációt,atrocitásokat,amik érnek titeket?

3. mi alapján szoktátok megtalálni a partnereket,akiknek hasonló dolgokra vágynak?

itélkezést,bántást nem kérek. (abból így is van elég)

szept. 12. 04:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Folyamatosan lepontoznak es fujjognak itt gyk-n ha nem vanillaszexrol van szo, es a bdsm-es kerdeseimet is torlik egyfolytaban :DDD

De amugy szub vagyok, minek kene szembenezni a fetisekkel? Mindenkinek vannak, teljesen normalis. Partnerkeresesre meg ott az smpixie

szept. 12. 06:40
 2/11 Laylah ***** válasza:
100%

1. Úgy, hogy sosem csináltam belőle ügyet, nem elvi kérdés, másnak nem árt, mit kellene elfogadni? Azt, hogy izgat és jól érzem magam?

2. Nem érnek ilyenek, mivel senki nem tudja rólam a páromon kívül.

3. Egy hasonló partnerem volt korábban, ő egy fb csoportban talált meg (szextárskereső volt, valamiért admin jogot kaptam, fogalmam nincs már, hogy miért és kitől, ez 10 éve volt), a mostani párommal pedig ettől függetlenül ismerkedtünk meg játékban, aztán kiderült, hogy hasonló az ízlésünk.

szept. 12. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Regen kotont venni is ciki volt, szuletett is errol par kabare jelenet.

Nem ciki hogy az ember szereti a bdsm et. Aki meg itellezik az le van ejtve kit erdekel.

Ismerkedeskor elmondom a vagyaim, aztan egyezunk vagy sem.

Apropo ismerkedes, gyakorlatilag zero esely barmire is partnert talalni, ez a kerdes itt mar sokszor ki lett vesezve.

Pixie ugyanugy eselytelen mint barmi mas

szept. 12. 13:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

2: Ítélkezést???

Ugyan ki ítélkezne? A (volt) partnereim, vagy ki más?

A szomszéd nem tudja és a kollegáim sem.

szept. 12. 15:14
 5/11 A kérdező kommentje:
partnert ösztönösen lehet találni,nem kell mondani senkinek semmit,ez megérzésen alapul. engem például folyamatosan megtalálnak olyan lányok,akik hasonló beállítottságúak,mint én,nem kell ehhez semmilyen duma. csak megérzés kell hozzá. mindent nem lehet racionálisan megmagyarázni,mert mindenki ösztönlény.
szept. 12. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Biszex switch vagyok, amit sokan leugatnak, hogy hülyeség, vagy ez vagyok vagy az. Nem igaz, mert maga a bdsm vonz, ezen belül partnerfüggő, hogy kivel melyik oldalt tudom jól megélni.

A partnerkeresés nehéz,

szept. 15. 19:44
 7/11 A kérdező kommentje:
partnert találni bárhol lehet az utcán. mindenki megérzi,ha valakinek hasonló fétisei vannak. nem kell mondani,ez csak az ösztönös megérzéseken múlik. nekem folyamatosan ajánlkoznak fel partnerek,mert tudják,hogy szadomazochista vagyok.
szept. 17. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Jó neked
szept. 17. 21:00
 9/11 érdeklődő35 ***** válasza:
7# nyakörvvel, maszkban jársz, esetleg hátrabilincselt kézzel?
szept. 17. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, férfi vagy vagy nő?
szept. 17. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!