Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy és miért látják sokan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy és miért látják sokan vonzónak a kiskányokat?

Figyelt kérdés

Pont azon gondolkoztam hogy a pedofikok miért és hogyan látják vonzónak a kislányokat. Én soha nem értettem meg és

Nagyon gusztustalannak tartom, egyszerűen az agyukban valami sérült? Vagy esetleg valami gyermekkori trauma okozhatja ezt?

nov. 10. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A pedofília egy mentális betegsêg, mikor vki a serdölőkor előtti gyerekekhez vonzódik. Aki ebben szenved, annak az a lényeg, hogy ne élje meg ezt a dolgot

(Tinilányokhoz vonzódás pl már nem pedofília)

nov. 10. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1 igen csak sajnos ez a sok ostoba a tinilányokhoz való vonzódást is annak tartja.
nov. 10. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
#2 az efebofilia, vagy hebefilia a gyerek korától függően. Attól hogy nem pedofília, még nem lesz rendben.
nov. 10. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
A jog szerint rendben van az, ha 14 évet betöltött személy szexuális kapcsolatba lép egy akármilyen korú, akár 99 éves személlyel. Mi az ami miatt ez mégsincs rendben?
nov. 10. 23:23
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
#4 az, hogy a jog mit mond, morálisan, erkölcsileg és pszichológiailag nem jelenti hogy a dolog rendben van. Mennyi ideig volt teljesen legális a gyerekverés? Akkor az is teljesen rendben volt addig, amég nem lett törvénybe írva, hogy ejnye bejnye ez csúnya dolog?
nov. 10. 23:27
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
pedofilok többsége olyan aki a felnőttt nőktől sok elutasítast kapott, nem is érzi férfinek magát ezert is közelít a kislanyokoz mert ott úgy érzi abban a szereposztasban ő lehet a domináns tud ervenyesülni
tegnapelőtt 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
A kislányok alatt a 18-20 éveseket érted? Vagy a 6 éveseket?
tegnapelőtt 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Én se értem, de én a buzásokat se értem.
tegnapelőtt 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen 14 évessel már lehet orrba szájba seggbe torokra húzni nem tudom neked mi a gondod irigykedsz?
tegnapelőtt 20:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!