Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakiről készült már akt műalkotás?
Figyelt kérdés
Milyen volt modellt állni?szept. 11. 00:37
1/14 anonim válasza:
Rólam készült már (rajz és fénykép is), és elég érdekes ilyen formában viszont látni magamat. Látni, hogy mások milyen részleteket emelnek ki, mire teszik a hangsúlyt. Mit ne mondjak, nagyon jót tesz az ember önbizalmának.
(Nyilván más volt egy stúdiónyi diáknak és a páromnak modellkedni; utóbbinak volt szexuális töltete.)
2/14 anonim válasza:
Sajnos még nem készült ílyen. Szivesen lennék modell öregedö pasi létemle.
4/14 Sz.Árpád válasza:
Az exem az szetetett ilyen fotókat csinàlni, magàrol is, és rólam is.
(És màsokról is)
5/14 anonim válasza:
Készült már rólam is pár sorozat aktfotó, de jobban szeretek én fotózni!
23L
6/14 anonim válasza:
Igen készült. Hát a modellkedés nem az én világom.
7/14 A kérdező kommentje:
Rólam egy ismerősöm csinált szobrot, nemrég készült el. Érdekes élmény volt.
Ja, és 18/f
szept. 11. 09:06
8/14 anonim válasza:
Én csak magamat szoktam fotózni mindeféle pózban meztelenül. Egész jó móka. (férfi vagyok, mielőtt elkezdenétek írni a privátokat)
9/14 anonim válasza:
Amatőr szinten foglalkozom fotózással. Meglepően sok az akt képekre való megkeresés. Bi lány
10/14 A kérdező kommentje:
Nekem több hónapig tartott, mire elkészült, de legalább nem kellett végig ott állnom.
Meg sokáig tartott az előkészület is...
szept. 11. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!