Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22éves lányként szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22éves lányként szerintetek az eddigi 3 szexpartner soknak számít?

Figyelt kérdés

Életemben 3 fiúval feküdtem le abból az elsővel 4 évig voltam együtt a második egy hiba volt részemről ( az első barátommal való szakítás után történt nem sokkal), a harmadik egy nagyon régi ismerősöm akivel össze is jöttem később... voltak akikkel beszélgettem de nem találkoztunk és nem volt köztünk semmi. A jelenlegi párom (a 3. Akivel lefekudtem) úgy veszem észre nem nézi jó szemmel a 2.at( vele nem voltam egyutt/ nem voltunk kapcsolatban egymással) az elsővel nincs problémája mivel sokáig vele voltam de zavarja az a pár ember akivel valaha szóbaálltam illetve az az egy akivel kapcsolaton kívül lefekudtem..

Szerintetek ez normális dolog vagy tényleg olyan szörnyű?

Engem is zavar hogy egy csomó lánnyal volt mégsem hozom fel soha mert szeretem őt és nem akarok ezzel foglalkozni.

szept. 10. 22:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
dehogy sok az a három
szept. 10. 22:37
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Fel se merüljön benned. Nem sok a három, sőt túlzottan nem is számítasz tapasztaltnak épp emiatt.
szept. 10. 22:39
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
Leszarom
szept. 10. 22:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok a 3. Nem értem mit van úgy oda. Szerintem inkább magával az emberrel van baja, aki a második volt.
szept. 10. 22:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Mindig azt mondja hogy milyen szégyen ha valaki neve mellett felmerül az enyém( még akkor is ha csak tényleg beszélgettem vele és ilyen szinten volt hozzá közöm). Néha úgy érzem magam mintha le lennék nézve amiatt mert volt olyan időszak amikor próbáltam ismerkedni és kb mintha valami könnyűvérű lennék pedig az nem nálam kezdődik tisztában vagyok vele, de néha már úgy érzem magam.
szept. 10. 22:45
 6/18 anonim ***** válasza:
24%
Egy héten sok lenne. Főleg hogy kedd van még csak...
szept. 10. 22:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva teljesen érthetetlen a párod viselkedése. Egyáltalán nem csináltál semmi rosszat. Vagy féltékenységből mondja ezt, sőt több mint valószínű, mert csak magának akar téged.
szept. 10. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 22 évesen , 3 szex partner , nem számít soknak .
szept. 10. 22:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez a rész: "úgy veszem észre nem nézi jó szemmel a 2.at" én megértem, hogy frusztrálja a barátod. Gondolom az első kapcsolatod véget értével fogtad az első rosszfiút és hát... ja. Tudtad te, hogy nem lesz belőle semmi komoly. Ellenben a jelenlegivel, aki talán erőt fektetett a meghódításodba(?) és hogy ápolja a kapcsolatotokat(?). Ha meg kellett érted "kűzdenie", akkor persze szarul esik, hogy volt egy csávó, akinek odadobtad magad csak úgy.

A másik pedig a barátod reakciója. "Mindig azt mondja hogy milyen szégyen ha valaki neve mellett felmerül az enyém" Ez egy picit erős szerintem. Követünk el hibákat, nekem is szarul esne ahogy írtam már, DE tovább kell lépni! Neki meg kéne tanulnia tisztelnie és értékelni, hogy vele vagy, és neked pedig továbbra is őszintének maradnod és megerősíteni benne a tudatot, hogy szereted és a múltban történt dolog jelentéktelen számodra.

szept. 10. 23:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Nem sok a 3 szexpartner 22 évesen.
szept. 10. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!