Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért ilyen idióták a férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen idióták a férfiak?

Figyelt kérdés

Ha egy nő nyíltan vállalja (sokan nem merik, de bizony a nők többsége nem a 12 centiset szereti), hogy a nagy méretet kedveli, akkor el van hordva mindennek. Ezt már facebookon, illetve itt is tapasztalatam. "Biztos egy r*banc és azért tágult ki."

Tényleg ennyire nem értik a biológiát?

szept. 10. 16:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
#9 Te is idióta vagy. Attól nem lesz normális egy nő, hogy számmít neki a méret? Ti hol voltatok biosz órán? Olvassatok már utána a témának és ne a kisf*sz energia áradjon belőletek.
szept. 10. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy az egyik HETRO férfi miért foglalkozik egy másik HETERO férfi f szával? Biztos, hogy hetero?
szept. 10. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Férfiként engem nem zavar, hogy vannak ilyen nők.
szept. 10. 22:42
 14/18 anonim válasza:
0%
Az ilyen ostoba nő nem érti a biologiát. A férfi pénisze megtermékenyítésre van kitalálva. Az emberiszexben szó sincsen női orgazmusról, mert arra a nincs szükség és a nők nagyrésze nem is képes rá. Tehát az ilyen ostobák, a valósággal az evolucióval ellenkező lehetetlen probálják elvárni. Azt is kitalálhatná, hogy szerinte a férfiaknak repülniük is kellene, mert neki ez idióta elvárása van.
szept. 11. 06:14
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Hogy lehet valaki ennyire hülye?
szept. 11. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
13# Hallottál már az afrikai kislányokról, akiknek kivágják a klitoriszát, hogy ne legyen orgazmusuk, ezáltal biztosítva leendő férjük számára a hűségüket. Ne áltasd magad azzal, hogy a nők nagy része nem képes rá, ha nincs lelki sérülés, (mondjuk egy abuzálás miatt), nők legtöbbje képes rá megfelelő férfipartner mellet.Sőt elárulom, vagyunk olyan szerencsések néhányan, mi nők, akik még a sorozatorgazmusra is képesek.
szept. 11. 09:31
 17/18 anonim ***** válasza:
16#os vagyok, természetesen a válasz a 14#esnek szólt!
szept. 11. 09:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Senki nem hiszi el,hogy te nő vagy.
szept. 11. 09:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!