Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen idióták a férfiak?
Figyelt kérdés
Ha egy nő nyíltan vállalja (sokan nem merik, de bizony a nők többsége nem a 12 centiset szereti), hogy a nagy méretet kedveli, akkor el van hordva mindennek. Ezt már facebookon, illetve itt is tapasztalatam. "Biztos egy r*banc és azért tágult ki."
Tényleg ennyire nem értik a biológiát?
szept. 10. 16:57
11/18 anonim válasza:
#9 Te is idióta vagy. Attól nem lesz normális egy nő, hogy számmít neki a méret? Ti hol voltatok biosz órán? Olvassatok már utána a témának és ne a kisf*sz energia áradjon belőletek.
12/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy az egyik HETRO férfi miért foglalkozik egy másik HETERO férfi f szával? Biztos, hogy hetero?
13/18 anonim válasza:
Férfiként engem nem zavar, hogy vannak ilyen nők.
14/18 anonim válasza:
Az ilyen ostoba nő nem érti a biologiát. A férfi pénisze megtermékenyítésre van kitalálva. Az emberiszexben szó sincsen női orgazmusról, mert arra a nincs szükség és a nők nagyrésze nem is képes rá. Tehát az ilyen ostobák, a valósággal az evolucióval ellenkező lehetetlen probálják elvárni. Azt is kitalálhatná, hogy szerinte a férfiaknak repülniük is kellene, mert neki ez idióta elvárása van.
15/18 anonim válasza:
#14 Hogy lehet valaki ennyire hülye?
16/18 anonim válasza:
13# Hallottál már az afrikai kislányokról, akiknek kivágják a klitoriszát, hogy ne legyen orgazmusuk, ezáltal biztosítva leendő férjük számára a hűségüket. Ne áltasd magad azzal, hogy a nők nagy része nem képes rá, ha nincs lelki sérülés, (mondjuk egy abuzálás miatt), nők legtöbbje képes rá megfelelő férfipartner mellet.Sőt elárulom, vagyunk olyan szerencsések néhányan, mi nők, akik még a sorozatorgazmusra is képesek.
17/18 anonim válasza:
16#os vagyok, természetesen a válasz a 14#esnek szólt!
18/18 anonim válasza:
Senki nem hiszi el,hogy te nő vagy.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!