Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen idióták a férfiak?
Ha egy nő nyíltan vállalja (sokan nem merik, de bizony a nők többsége nem a 12 centiset szereti), hogy a nagy méretet kedveli, akkor el van hordva mindennek. Ezt már facebookon, illetve itt is tapasztalatam. "Biztos egy r*banc és azért tágult ki."
Tényleg ennyire nem értik a biológiát?
A férfiak azért idióták mert nagyon sok leragadt a fax méregetésen, mint te is.
Senkit nem érdekel a nyavalygásod, miért nem szexelszinkább?
Facebook-on miért ír ki olyat valaki, hogy hány cm-es falloszt szeret?😂 Engem inkább ez érdekelne.
Ha közösségi oldalon megoszt valamit az ember, sajnos vállalnia kell a következményét, hogy arról véleményt alkotnak.
Egyébként nyilván komplexusos emberek azok, akiket ez egyáltalán valamilyen formában érdekel, egy adott ember személyes preferenciájához (akármilyen dologról is legyen szó) senkinek semmi köze alapvető esetben.
Az enyém nem kicsi, elég vastag is, bírtam is a srtapát viszonylag sokáig, 2. menetet is megy kb 15 perc múlva. Alkatom is normál, képem is átlagos még sincs már rég senkim... 🤷.
Az idősebb férjezett nők akarnak felszedni szexre az ismerősök közül de nekem olyan nem kell... Saját hozzám való csajt szeretnék csak nem jön rég össze. 🙄
Szerintem fölösleges ezzel másokban kissebbségi érzést okozni.
Másrészt meg egy jó szex nem egy jó faszból áll, ezt csak a szegényes szexuális kultúrájú emberek hiszik. A jó szex az ezer féle lehet, minden pózban más érzés, más izgalom, szerintem egy centihez kötni a lehető legfantáziátlanabb dolog. Amúgy meg nagyon kevés nő van ezzel így, az én ismerettségi körömben senki nem mondta még hogy egy jó nagy faszra vágyik, ami a fülén jön ki.
Normális nő nem centizget, és kb. az utolsó szempont, hogy mekkora.
Szóval a helyedben nem idiótáznék, mert cseppet sem vagy különb...
Mi az, hogy a jó szex nem egy jó faszból áll? Te nevezed szegényes szexuális kultúrájú embernek azt, aki beismeri, hogy igenis számít a méret? Ne mond már, hogy szerinted mindegy, hogy 12/3,5 vagy 18/4,5 centi. A legtöbb nőnek jobb lesz a 18/4,5el, ugyanolyan teljesítmény mellett. ár maga a pózok is sokkal kényelmesebek, többet lehet megvalósítani stb. De lesz olyan is, akinek a 18 már nagy. Annak, hogy lenne már mindegy?
Attól, hogy neked kicsi jutott nem kell ilyen f*szságokat írni, hane meg kell keresni azt a kevés nőt, akinek jó a kicsi is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!