Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem volt együtt,miközben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem volt együtt,miközben kiderült hogy egy tartós kapcsolata van és szereti is a lányt.Valóban szeretheti?

Figyelt kérdés

A sráccal már egy éve se veled se nélküled kapcsolatban voltunk,időközben összejött valakivel akivel össze költözött amiről én semmit nem tudtam.

Nem mondtuk ki,hogy együtt vagyunk,de az egész olyan volt mint egy kapcsolat.

Közös program,szex,stb.

Közben ő másik városban egy másik lánnyal volt együtt,és amikor ez kiderült és én összejöttem mással meg volt sertodve.

Aztán most látom,hogy vége lett az előző lánnyal is neki,és rakja ki,hogy mennyire szerette őt/szereti,de még van,hogy rám is rám ír..

Ő 27 éves férfi(bár nem biztos hogy ez megfelelő jelző),én 24 éves vagyok.

szept. 10. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyira örülök amikor ilyen kérdéseket írnak ki: korábban az alsó határ nálam 20 éves lány volt, az utóbbi időben 25 alattival kizárt hogy ismerkedjek.

A csávó nárcisztikus és kihasznált, te meg ostoba vagy. Ezekből ilyesmi szokott kialakulni.

szept. 10. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamennyire igen, de annyira nem hogy ne akarjon félrekúrni. A te szempontodból a rossz hír, hogy téged még annyira SEM szeret mint az exnőjét. Mert akkor veled lakott volna és nem vele!
szept. 10. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez se szex kategória!!

Párkapcsolati probléma.

szept. 10. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:

2

Velem nem tudott volna lakni,mert máshol dolgozott másik városban,és ott lakott.

Itthon szülőknél aludt.

Plusz,én soha össze nem költöztem volna vele.

szept. 10. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Tök mindegy szereti-e. A lényeg, hogy téged nem szeret és megcsalt. Gyökér, hagyd ott, tiltsd le. Ne állj le olyannal, aki nem adja meg neked a megfelelő tiszteletet!
szept. 10. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!