Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kukipárti fiúk! Milyen érzés az, amikor megláttok egy gyönyörű péniszt, közelebb hajolva megérzitek az illatát, majd a fitymáját hátrahúzva a nedves makkjának zamatát már a szátokban ízlelitek?
Figyelt kérdés
szept. 9. 00:11
11/14 anonim válasza:
Pedig síkos. És ejakuláció nélkül is jön egy kevés, néha már a szexuális inger hatására is. Mindig is így volt és az urológus se mondta, hogy ez probláma lenne. Benned esetleg egy Dr. XY-t tisztelhetünk, hogy ennyire megy a távdiagnosztizálás?
12/14 anonim válasza:
Csak a saját kukimat szeretem màsét nem 😃 Inkàbb punci pàrti vagyok
13/14 anonim válasza:
#9 az volt nekem is a csúcsok csúcsa, amikor egy partneremet "kicsomagoltam" röviddel azután, hogy mondtam neki, hogy ha szép, akkor nem csak kiverem neki, hanem szopni is fogom. És hát szép volt... mikor hátrahúztam neki, pont akkor buggyant elő egy nagy csepp előnedv. Imádtam neki csinálni, többször eljártam hozzá, mindig így várt :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!