Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kukipárti fiúk! Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukipárti fiúk! Milyen érzés az, amikor megláttok egy gyönyörű péniszt, közelebb hajolva megérzitek az illatát, majd a fitymáját hátrahúzva a nedves makkjának zamatát már a szátokban ízlelitek?

Figyelt kérdés

szept. 9. 00:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
🤣🤣🤣
szept. 9. 00:57
 2/14 Erwin76 ***** válasza:
100%
😍😍😍
szept. 9. 03:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem próbálod ki?
szept. 9. 05:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha meglatom az izgato. Kozelebb hajolva ha megerzem az illatat akkor annyi. Nem fogom megkostolni. Legyen mar apolt, megmosott, illattalan.
szept. 9. 05:57
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Engem csak az érdekelne, hogy mitől nedves az a makk?

Ja, hogy "illatos" is?

Akkor azt gondolnám, irány a nemibeteg gondozó!

szept. 9. 09:34
 6/14 A kérdező kommentje:

Szerintem nem nehéz rájönni, hogy mitől lehet nedves egy makk, de akkor ezek szerint te még soha nem izgultál fel.

Te még soha nem érezted, hogy mindenkinek van egy sajátos illata/szaga, ami nem kellemetlen, ezért nem betegséget jelent? Ne hülyéskedjünk már...

szept. 9. 11:09
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Ne haragudj, de ha neked merevedéskor váladékozik a farkad, akkor ott valami nincs rendben.
szept. 9. 12:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinek van előnedve. Mint ahogy a nők is benedvesednek, a pasiknak is jön egy kevés színtelen előndev (síkosító).
szept. 9. 12:46
 9/14 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló, igen, erre gondoltam... Az előző válaszolók nem tudom, hogy melyik bolygón élnek.
szept. 9. 13:39
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Az előváladék (preejakulátum) közvetlenül ejakuláció előtt ürül a húgycsőbe, hogy megtisztítsa, lúgosítsa az utat a spermiumok előtt.

Nem síkosít, és mint írtam, ha neked már az erekciótól "megindul", akkor ott gondok vannak.

szept. 9. 13:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!