Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Baj lehet ha csavarodott ér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ha csavarodott ér van a péniszemen?

Figyelt kérdés

A fő ér úgy néz ki mintha meg lenne csavarodva. Megy egyenesen majd balra elcsavarodik és vissza egyenesbe.

Nem fáj, igazából jól működik minden. Nem is zavar semmiben.

Csak mostában kezdtem el rajta gondolkodni mert ha nem szükséges az orvos kihagynám.

Valakinél jelen van ez a dolog?

szept. 7. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt így azért nehéz elképzelni szóban. De ha nem érzel vele gondot.
szept. 7. 01:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Így leirás után nemntudni.

Egy kép róla és már könnyebb lenne válaszolni.

szept. 7. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ereid henger alakúak, úgyhogy nem tudom, hogy lehet rajta látni, ha csavarodik.

Ha arra gondolsz, hogy kanyarodik, az teljesen normális, a legtöbb ered csak megy valamilyen irányban, a legritkábban egyenesen.

szept. 10. 20:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző válasszal értek egyet, de egészen pontosan én se értem, milyen csavarodásra gondolsz, viszont nem gondolom, hogy ezzel orvoshoz kellene fordulni, ha eddig semmi baj nem volt vele. Másoknak se futnak nyíl egyenesen az erek a péniszükön...
szept. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!