Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Tesóm élettársának van egy 14 éves lánya. Nem messze laknak, viszonylag sokat járunk össze. Már pár hónapja észrevettem, hogy furcsán viselkedik velem, ha tud mindig mellém ül, olyan vágyakozóan néz, velem akar szinte mindig beszélgetni ilyesmi. Pár napja mikor már sötétedett beszélgettünk és megfogta a kezem is, hogy az övé fázik az enyém meg milyen jó meleg reméli nem gond ha kicsit felmelegíti...
Nekem kicsit furi volt, de az anyja meg a tesóm sem szólt semmit mintha nem is látták volna...
Szerintetek mit kellene tennem ez után? Vagy én gondolom túl?
szept. 6. 11:59
11/11 anonim válasza:
Azŵrt, mert egy 14eves tini probalgatja magát, esetleg tetszel neki, akár ha ki is kezd veled, hárítanod kell. Ugye nem az a kérdésed, h felvedd-e a kesztyűt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!