Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehetett hüvelyi orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetett hüvelyi orgazmusom, ha még sosem volt?

Figyelt kérdés
42 éves leszek ebben a hónapban, volt már több hosszabb kapcsolatom, volt, hogy szerelmes is voltam, volt, hogy nagyon jó volt a szex, de hüvelyi úton még sosem élveztem el. Nemrég ismerkedtem meg valakivel, és a második alkalommal feküdtünk le egymással, amikor is óriásit élveztem, (én voltam felül) hirtelen azt sem tudtam mi történik, valami eszméletlenül jó volt. Azóta ezen gondolkodom, hogy ezt most hogy sikerült összehozni?
szept. 5. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Valószínű, hogy a pénisze, anatómiai szempontból olyan, hogy tudja stimulálni ebben a pózban a g pontod.
szept. 5. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Üdv a klubban. Örülök, hogy átélhetted te is. További nagyon sok élvezetet kívánok nektek.
szept. 5. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Nekem ha én vagyok felül az nagyon nagy élvezeteket tud okozni, ha eltalálom a jó pontot meg szöget. Főleg azért mert így a csiklómat és a G-pontomat is izgatja a férfi anatómiailag, ha jól csinálom. Alapvetően amúgy nekem az szokott bejönni, ha kétféle stimulációt kapok, de szerintem érdemes játszani, próbálgatni a lehetőségeket és kombinációkat (csikló, hüvelyi, anális).
szept. 5. 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Jó a partner, és sikerült fejben megfelelő állapotba kerülnöd. Ennyi.
szept. 5. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
14%
Egy jó vibrátor is képes rà
szept. 5. 17:40
 6/6 anonim ***** válasza:
22%

Egy normális pasi és egy nagy farok csodákra képes!

23L

szept. 5. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!