Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azért csalt meg, mert tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csalt meg, mert tapasztalatlan vagyok és átlagos a méretem? F18

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a barátnőm, ex barátnőm 19 éves. Nekem ő volt az első, neki viszont én már a 4. pasi voltam az életében. Az szexuális életünk elég döcögősen ment, eleinte küzdöttem a korai magöméssel, utána pedig azt éreztem hogy nem tudom kielégíteni csak orálisan vagy ujjazással. Tény hogy nincs 20cm f@arkam, átlagos 13cm.

Az együttlétek elég ritkák voltam heti 1 jó esetben, holott elmondása szerinte az exeivel minden nap csinálta ha volt rá lehetőségük. Nyilván magamban kerestem a hibát innentől és frusztrált.

Aztán történt egy eset, hogy csajos hétvégét tartottak, egyik barátnője szüleinek van egy nyaralója a balatonnál ahova lementem 2 napra. Nem igazán hívott, nem válaszolt és már fura volt amikor vissza jött. Végül bevallotta hogy megismert ott egy pasit akivel lefeküdt. Ezután 1 hétig nem beszéltünk de végül vissza könyörögte magát és megbocsátotttam, bár nehéz volt. Ez júniusban történt.

Aztán augusztusban jött a fősulis gólyatábor, már előre féltem hogy ott is történni fog valami. Végül úgy jött haza hogy semmi sem történt, de mégis hideg volt velem. nem hagytam annyiban és a barátnőjét addig nyaggattam amíg megsajnált és elmondta hogy a táborban is félre lépett, ráadásul két végzős hallgatóval, idősebb pasikkal.

Nagyon kiakadtam és szakítottam vele, de nagoyn hiányzik. Egyszerre akarok bosszút állni rajta és megbocsátani, átölelni.

szept. 5. 14:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Hogyne.
szept. 7. 10:13
 32/32 anonim ***** válasza:
Ja mert csak nő árthat férfiak nak mi ?
szept. 7. 11:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!