Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azért csalt meg, mert tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csalt meg, mert tapasztalatlan vagyok és átlagos a méretem? F18

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a barátnőm, ex barátnőm 19 éves. Nekem ő volt az első, neki viszont én már a 4. pasi voltam az életében. Az szexuális életünk elég döcögősen ment, eleinte küzdöttem a korai magöméssel, utána pedig azt éreztem hogy nem tudom kielégíteni csak orálisan vagy ujjazással. Tény hogy nincs 20cm f@arkam, átlagos 13cm.

Az együttlétek elég ritkák voltam heti 1 jó esetben, holott elmondása szerinte az exeivel minden nap csinálta ha volt rá lehetőségük. Nyilván magamban kerestem a hibát innentől és frusztrált.

Aztán történt egy eset, hogy csajos hétvégét tartottak, egyik barátnője szüleinek van egy nyaralója a balatonnál ahova lementem 2 napra. Nem igazán hívott, nem válaszolt és már fura volt amikor vissza jött. Végül bevallotta hogy megismert ott egy pasit akivel lefeküdt. Ezután 1 hétig nem beszéltünk de végül vissza könyörögte magát és megbocsátotttam, bár nehéz volt. Ez júniusban történt.

Aztán augusztusban jött a fősulis gólyatábor, már előre féltem hogy ott is történni fog valami. Végül úgy jött haza hogy semmi sem történt, de mégis hideg volt velem. nem hagytam annyiban és a barátnőjét addig nyaggattam amíg megsajnált és elmondta hogy a táborban is félre lépett, ráadásul két végzős hallgatóval, idősebb pasikkal.

Nagyon kiakadtam és szakítottam vele, de nagoyn hiányzik. Egyszerre akarok bosszút állni rajta és megbocsátani, átölelni.

szept. 5. 14:11
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Úgyse lenne gyomrom megosztani a róla készült képeket...

Köszi a pozitív szavakat 🥹

szept. 5. 14:40
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon sajnálom hogy ez történt veled, de a helyzet, hogy a legjobban akkor jársz, ha elengeded ezt az egészet, lezárod, sajnálod magad, aztán szépen továbblépsz. Ha most a bosszúba teszed az energiáidat, akkor csak sokkal tovább fog ez tartani.

Szerintem inkább vonj le tanulságokat abból, amik veled történetek. Semmi baj nincsen a méreteddel, a tapasztalatlanságod viszont valószínűleg közrejátszott abban, hogy a szexuális életetek nem volt felhőtlen. Ahogy írod nagyon nagy volt rajtad a nyomás, emiatt nem tudtad magad elengedni, állandóan feszengtél. A szexben nagyon fontos az hogy a két ember kényelmesen, jól érezze magát, felszabadultan ki tudja élni a vágyait. Ha az egyik fél izgul, szorong, akkor ez nem olyan egyszerű. A fiúknál ez általában korai vagy nagyon késői magömléshez vezet, esetleg merevedési zavarokhoz sajnos (a lányok pedig gyakran a saját feszültségük miatt nem tudnak elélvezni). Ezen nem ártana dolgozni, valamiféleképpen megtanulni elvonatkoztatni ettől.

Egyébként nekem volt olyan partnerem, aki hasonló méretekkel rendelkezett, neki is hasonlóan a gyorsaság volt a problémája. Viszont mire mi találkoztunk ő már ezzel tisztában volt és eleve úgy irányította a dolgokat, hogy ez ne okozzon problémát, mondta nekem is hogy ez van. Figyelt rá, hogy már az előjátéknál legalább egyszer elmenjek, illetve utána is folytatta. Nekem ő a figyelmességével és a magabiztosságával benne volt a top3 szexben.

szept. 5. 15:02
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
A 13cm mióta átlagos? Csak kérdem... Szerintem örülj hogy egyáltalán szóba állt veled, nem még te vagy megsértődve úgy hogy ki sem tudtad elégíteni. Kapjál már a fejedhez kisgyerek! 😄
szept. 5. 15:53
 14/32 anonim ***** válasza:
56%
Nőlj fel, mert a farkad már nem, de a személyiséged, esetleg még fejlődőképes lehet!
szept. 5. 16:55
 15/32 anonim ***** válasza:
54%

Most komolyan a srácot hibáztatjázok ? Ha egy nőt meg salnak a csávó egy rohadt szemét, de ha fordítva akkor meg biztos megérdemelte ?

Ha lett is volna ok akkor elsőnek szakítani kell nem megcsalni.

Amúgy meg szedj fel egy csajt vagy csak alkalmikat az jó lesz, ha nem érdekelted volna nem könyörgi vissza magát.

szept. 5. 18:09
 16/32 anonim ***** válasza:
43%
Én azt csináltam hogy eljátszottam hogy megbocsátok de aztán meg én csaltam össze vissza, illetve szexben csak kihasználtam önzően, magyarul arra amire való az ilyen csaj.
szept. 5. 18:10
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
Ez jó ötlet tényleg, békülj ki vele aztán csald meg te is, és akkor minimum megkell bocsátania ha te kettőt is. Így kvittek lesztek, bosszút áltáll de együtt is lesztek újra :) ha meg ő rögtön ott hagy akkor csak egy papucs kell neki aki tűri az ilyeneket.
szept. 5. 18:17
 18/32 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon jó 16-os! :))
szept. 5. 19:34
 19/32 anonim ***** válasza:
19%

Maradjatok már... A 13centis majd eljátsza a Casanovát??? 😂

Az életben nem lesz több csaja, nem ám ő használja ki őket. Vicc...

szept. 5. 20:02
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Max a gyakorin van ez a hülyeség hogy nem lesz csaja mert 13 cm ..
szept. 5. 21:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!