Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok otthon meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok otthon meztelen fürdeni (medence), napozni? Mit szólnak a családtagok?

Figyelt kérdés
Fiú vagy lány vagy? Korod?

szept. 5. 10:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
80%
Pedig én is pucéron vagyok itthon ilyen melegben. Annyi a titka, hogy törcsit kell teríteni a székre oszt csókolom. Az ágyban meg amúgy is pucéron b.szik az ember.
szept. 7. 00:20
 22/31 anonim ***** válasza:
75%

#20 látom, nehezedre esi elviselni, ha más nem szenved a te komplexusodtól.

Pontosan mi baj történik, ha valaki étkezés közben (otthon) nincs bebugyolálva?

szept. 7. 00:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
szept. 7. 00:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen,igen. 45N
szept. 7. 05:00
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen L
szept. 8. 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Napozni nemigen szoktam otthon meztelenül, legalábbis csak olyankor volt rá példa, ha egyedül voltam otthon. Medencében fürödtem már többször meztelenül, volt, hogy egyedül, volt, hogy húgommal, bár ő rajta akkor volt fürdőruha alsó, de tengerben már fürödtünk közösen meztelenül.

Szüleimet nem zavarja, igazából már megszokták, sokat látnak amúgy is meztelenül otthon, meg én is őket, nem vagyunk prűd család.

19F

szept. 13. 12:46
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
szoktunk kertbe napozni, nudizni. Medencénk nincs
okt. 2. 14:57
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hálistennek ezt nagyon jól kezeli mindenki.

Anyum is és apum is elég fiatalosak,vagányak.Nem problémázunk azon,ha valaki meztelen,vagy bugyiba van,esetleg boxerben.

Anyumnak most lett megcsinálva a melle,normális keretek között meg is mutatta milyen lett,úgy,hogy közben ott volt a 18 éves bátyám is.Taperolás,meg szexizés nem volt,de megdicsértük,hogy szép lett,aztán visszavette a melltartóját,és a pólóját.

Hálistennek,hogy ilyenek a szüleim és a tesóm is.Én örülök neki.Meg nálunk nincsenek tabuk sem,kérdezhetünk bármit bármiről felszabadultan.

16/L

nov. 15. 19:51
 29/31 anonim ***** válasza:

Én teljesen csupaszon nem szoktam,de a bikini felsőt azt simán leveszem:D

Bátyám szokott csupaszon bemenni a vízbe itthon,meg anyu is,de én csak akkor veszem le a felsőt is,ha anyuval vagyunk ketten.

17/L

nov. 15. 22:35
 30/31 mooti ***** válasza:
Napozni csak is meztelenül szoktam, medencézni is így szeretek
nov. 16. 10:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!