Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok otthon meztelen fürdeni (medence), napozni? Mit szólnak a családtagok?
Figyelt kérdés
Fiú vagy lány vagy? Korod?szept. 5. 10:53
1/31 anonim válasza:
Ha lenne rá lehetőségem, szívesen csinálnám. A feleségem utálna miatta :-D 45f
3/31 anonim válasza:
Szoktam mapozni,medencénk az nincs, csak kertizuhany😀
4/31 anonim válasza:
Nem. A p.námat nem égetem szénné a napon.
5/31 anonim válasza:
#5 jó, hogy van a habtesteden egy fél tenyérnyi felület, ami nincs szénné égetve.
6/31 mooti válasza:
Szoktunk. Van mikor nem megyünk sehova és nagy a meleg akkor az egész család nem öltözik fel. Nincs ami szorít, nem kell mosni stb.
Meg kellemes így textil mentesen lenni, pihenni, napozni, fürdenj stb
7/31 anonim válasza:
Nálam úgy kezdődött,hogy áthívtam a barátnőmet,hogy a hátamat kenje be napolajjal,bikiniben napoztam volna.Ő mondta,hogy miért nem meztelenül?Meglepődve visszakérdeztem,hogy Te úgy szoktál?Nálunk nem nagyon lehetett,és így átjártam hozzá.
9/31 anonim válasza:
Napozni szoktam pucéran
Fürdeni nem mivel ott nem egyedül vagyok
10/31 anonim válasza:
A pucérkodás nem idegen számomra viszont szándékosan nem barnítom magam a napon, mivel anélkül is kapok elég sugárzást és ha nem muszáj akkor nem akarom növelni a bőrrák kockázatát. (Igen, miden rákkeltő csak van amivel nem vagyok muszáj).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!