Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember ilyenkor tényleg elindul a lejtőn?
Ha megcsalja valaki a párját egyszer, akkor már többször is meg fog történni?
Nemrég a páromról kiderítettem, hogy megcsalt engem a munkatársával néhány hónappal ezelőtt. Próbálok úgy tekinteni az esetre hogy egyszeri alkalom volt és higgadt maradtok, de megtört a bizalmam. Szerintetek érdemes még esélyt adnom?
27/F
Hajlamos lehet rá, igen. Amint úgy érzi, hogy nem fog kitudódni a következő, és lenne rá alkalom, valószínűleg megtenné.
Én is megtettem amikor megint volt rá lehetőségem, mert a testi vágy erősebb volt. Aztán egy idő után nagyon szar érzés lett, és magam hagytam abba. Ok, és személyiségfüggő a dolog.
Utálom a megcsalást, de komolyan nem tudom hogy valóban jó e egész életünkben ugyan azzal dugni. Azért negyven évig ugyan azzal, pár évig oké, de a nyitott kapcsolat a legtöbb embert megkisérti előbb utóbb.
Nem tudom eldönteni hogy megbocsátható e a megcsalás, mert az a becsületes ha megmondja nekem hogy másokkal is akar lenni és akkor nekem is szabadjon kiélni magam.
Nekem is tetszenek sokan, nagyon nem fer ha ő kiélvezheti a szexet másokkal én meg nem.
Pont ez undorít, ha tőlem elvárja hogy ne éljem ki magam de saját magának megengedi. Én elvárom hogy mondja el ha ki akarja élni magát, ha szól akkor menthető a kapcsolat. Ha szeretem a párom akkor neki is megengedném hogy szórakozzon. Vagy mindketten dughatunk félre vagy egyikünk sem. A lelki ismeretem ezt mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!