Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az ember ilyenkor tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ember ilyenkor tényleg elindul a lejtőn?

Figyelt kérdés

Ha megcsalja valaki a párját egyszer, akkor már többször is meg fog történni?

Nemrég a páromról kiderítettem, hogy megcsalt engem a munkatársával néhány hónappal ezelőtt. Próbálok úgy tekinteni az esetre hogy egyszeri alkalom volt és higgadt maradtok, de megtört a bizalmam. Szerintetek érdemes még esélyt adnom?

27/F

szept. 2. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Aki egyszer megteszi, többször is megfogja. Csak idő kérdése.

Saját tapasztalat!

N

szept. 2. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem feltétlenül fog többször megtörténni de időpocsékolás amit csinálsz. Ez tönkre ment és el kell fogadni.
szept. 2. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
78%

Mindíg kettőn áll a vásár!

Ha nem kap eleget, akkor máshol fogja keresni. Legyen az érzelmi, vagy testi.

Ha érzelmileg fejlettek vagytok, meg tudjátok beszélni az okot. Viszont ha csak veszekedés lenne, akkor el kell engedni és kicsit gondolkozni.

Mi anno megbeszéltük, 17 éve együtt vagyunk.

F/45

szept. 2. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

3. Így van. Én is megcsaltam a párom

Nem törődött velem rossz volta a szex.

Megbeszéltük kibékültünk.

Azóta minden rendben. Mostmár oda figyel rám az ágyban is hogy nekem is jó legyen.

szept. 2. 21:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják, a félrelépésnek mindig van előzetes kiváltó oka! (többnyire az érzelmi eltávolodás) Ha az nem szűnik meg, akkor ugyanúgy újra meg újra elő fog fordulni. Ha nem akarod, hogy megismétlődjön akkor hozd helyre a kapcsolatod! Ha azt gondolod "pedig rendben van", akkor tévedsz - a félrelépése rá a bizonyíték.
szept. 2. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy esélyt mindenki megérdemel , főleg ha komolyan azt állítja , hogy többé nem fog előfordulni .
szept. 2. 23:22
 7/13 anonim válasza:
100%
Egy évben egyszer - kétszer hagyni kéne illetve ellehetne viselni, hogy mással is szexeljenek az emberek, ne csak a párjukkal.
szept. 3. 07:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A félrelépes oka nem mindig a párodban keresendő. Én ffi vagyok, és egész életemben minden kapcsolatomban rendszeresen félredugtam, és nem azért mert otthon nem kaptam meg vmit. Hajtott a vadászat izgalma. Sajnos. Most már szégyenlem és nem vagyok rá büszke. Jelenlegi párom 8 éve van velem, és ő az egyetlen nő, akihez hű vagyok. Ha egyszer is megcsalnám, megtenném többször is. Ezért inkább soha.

Ha szerelem nélkül csak a testi vágy miatt dug vki félre, az azt jelenti, neki ez belefér, és meg fogja tenni máskor is. Ha egy sok eves házasságban beleszeretsz másba és lefekszel vele, majd megbánod , akkor hihetőbb, h nem lesz ilyen többet. Szerintem.

szept. 3. 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha mással akár valaki szexelni, akkor nem kell kapcsolatban lenni és akkor bárkivel lehet bármikor bármit csinálni. De ne akarjon már az ember mindent egyszerre, kapcsolatot és szabad szexet. Döntse el mindenki mit akar.
szept. 3. 10:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszer csald meg te is és kvittek vagytok.
szept. 4. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!