Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen vágyad van, amit jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vágyad van, amit jó elkézelni, de nem élnél meg?

Figyelt kérdés
szept. 2. 16:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
68%

Azért nem ugyanaz a fantázia és a játék, mint a valóság. Tudni kell különbséget tenni a kettő között. Aki kedveli a durvább BDSM-et, az sem verné csak úgy véletlenszerűen a nőket...

szept. 2. 21:15
 22/31 anonim ***** válasza:
#21 Miért ne dönthetném el, hogy teszek-e különbséget, amikor az a kérdés, hogy megosztom-e az illetővel a testemet (vagy akár az életemet)? Hadd ne legyenek már meg a preferenciáim partnerkereséskor. Főleg, hogy eddig ti is arról beszéltetek, hogy ezek az emberek elvi alapon korlátozzák magukat, ami nem pont ugyanaz, mintha ösztönszinten sem lenne meg bennük a vágy, hogy nőket verjenek vagy erőszakoljanak, lol.
szept. 2. 21:20
 23/31 anonim ***** válasza:
*hadd LEGYENEK meg
szept. 2. 21:21
 24/31 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz amit akarsz.

szept. 2. 21:44
 25/31 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
szept. 2. 21:46
 26/31 anonim ***** válasza:
54%

10-15 helyes pasi használja a testem. Dugnak mindenhogy IS egyszerre,szednek ki egymástòl,adnak át egymásnak. Élveznek belém mind,mindenhova.

A másik az,hogy egy extrém kövér idős (60-75) pasival dugni.

19L

szept. 3. 09:40
 27/31 anonim ***** válasza:
Körbeszopás. Lefeküdni oldalfekvésben a földre úgy több más férfival, hogy valaki nekem kapja be, én meg valaki másnak, és így lennénk láncszemek... kb. mint az oldalt fekvős 69, csak több személyre kitalálva.
szept. 7. 09:42
 28/31 Laylah ***** válasza:
27., na ilyet még nem hallottam, tök kreatív :D
szept. 7. 13:51
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
27. és körbeérhetné a földet és akkor végre béke lenne!
szept. 9. 13:17
 30/31 anonim ***** válasza:
Cuckold, hogy a páromat előttem elégíti ki egy másik pasi.
szept. 9. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!