Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vágyad van, amit jó elkézelni, de nem élnél meg?
Figyelt kérdés
szept. 2. 16:32
21/31 anonim válasza:
Azért nem ugyanaz a fantázia és a játék, mint a valóság. Tudni kell különbséget tenni a kettő között. Aki kedveli a durvább BDSM-et, az sem verné csak úgy véletlenszerűen a nőket...
22/31 anonim válasza:
#21 Miért ne dönthetném el, hogy teszek-e különbséget, amikor az a kérdés, hogy megosztom-e az illetővel a testemet (vagy akár az életemet)? Hadd ne legyenek már meg a preferenciáim partnerkereséskor. Főleg, hogy eddig ti is arról beszéltetek, hogy ezek az emberek elvi alapon korlátozzák magukat, ami nem pont ugyanaz, mintha ösztönszinten sem lenne meg bennük a vágy, hogy nőket verjenek vagy erőszakoljanak, lol.
26/31 anonim válasza:
10-15 helyes pasi használja a testem. Dugnak mindenhogy IS egyszerre,szednek ki egymástòl,adnak át egymásnak. Élveznek belém mind,mindenhova.
A másik az,hogy egy extrém kövér idős (60-75) pasival dugni.
19L
27/31 anonim válasza:
Körbeszopás. Lefeküdni oldalfekvésben a földre úgy több más férfival, hogy valaki nekem kapja be, én meg valaki másnak, és így lennénk láncszemek... kb. mint az oldalt fekvős 69, csak több személyre kitalálva.
28/31 Laylah válasza:
27., na ilyet még nem hallottam, tök kreatív :D
29/31 anonim válasza:
27. és körbeérhetné a földet és akkor végre béke lenne!
30/31 anonim válasza:
Cuckold, hogy a páromat előttem elégíti ki egy másik pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!