Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vágyad van, amit jó elkézelni, de nem élnél meg?
Figyelt kérdés
szept. 2. 16:32
11/31 anonim válasza:
Fantáziának nekem is tetszik az erőszakosabb szex, de bepánikolnék, és nem menne. (Nem pasi vagyok)
12/31 anonim válasza:
Egy karatés nő próbabábuja vagyok, amit a végén lábmunkával zár le.
13/31 anonim válasza:
Hát ha már elképzelni jó, akkor meg is élném, legfeljebb nem akárkivel és nem akármikor, hanem nagyon körültekintően megválasztott partnerrel.
15/31 anonim válasza:
Sokan nem értik mi a különbség a vágy között, és a között amit meg is tennének. Komolyan, ne mondja senki, hogy nem vágyott még olyan dolgokról, hogy mondjuk kidobja a telefonját az ablakon a francba, vagy belenyúljon a konnektorba, esetleg forgó ventillátorba XD Vagy ha valaki felidegesíti, biztos vágyott már mindenkki arra, hogy jól pofánverje, úgy hogy kiröpüljenek a fogai. Mégse teszünk ilyeneket :D
16/31 anonim válasza:
#15 Akkor így is szólhatna a kérdés, hogy: "Milyen elfojtott vágyad van, aminek a megélésében az erkölcsöd korlátoz?"
17/31 anonim válasza:
Számomra egyértelmű, hogy ha van valami vágyad amit nem élnél meg, az vagy illegális, vagy az értékrended nem engedi, vagy félsz elmondani a partnernek, mert annyira fura dolog...
18/31 anonim válasza:
#17 Ösztöni szintű önző késztetés (erőszak és agresszió) aminek megélése veszélybe sodorná a közösségen belül egészségesen funkcionálást, ezért felülről korlátozod a felszínre törését, azaz elfojtod a közösséggel és a partnereddel való harmonikus együttműködés fontossága miatt a saját önző vágyaidat. Ja, szóval erkölcsi gátlások. Ettől működik a társadalom és nem omlott még össze.
19/31 anonim válasza:
13-as vagyok, azért válaszoltam azt, amit, mert nem vágyom olyasmire, amivel ártanék másnak. Egyszerű ez. Mondjuk nőként nem hiszem, hogy kezdenék olyan férfival, akiről tudom, hogy arról fantáziál, hogy megerőszakol valakit, tökmindegy, hogy milyen ügyesen kerekedik felül a vágyán.
20/31 anonim válasza:
Így van! Teljes mértékben igazad van! További szép estét neked! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!