Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor kivertem már melóba és volt szex is vagy kolléganő vagy az aktuális csajomat dugtam meg odabent. Legutóbb épp tegnap történt. Közös projektünk van egy kolléganővel aki eleve vevő a férfihumorra. Szóval így beleszadtunk már az estébe, mindenki más lelépett már. Amíg várni kellett a gépre mondtam, hogy kiugrok slagolni, erre reagált kissé viccesen, hogy azt megnézné, amire visszacsaptam, hogy ahhoz hogy ezt lássa, le kell vennie a bugyit. Na így elmentem, elintézni a slagolást. Amikor visszamentem furán vigyorogva nézett és kacsintgatott a monitorom felé amire ott volt felakasztva a tangája és ahogy megláttam ezt, szét is nyitotta a lábát, hogy belássak a szoknya alatt pihenő puncihoz. Na mivel szava tartó ember vagyok oda léptem és elő is kaptam a dorongot, amit ő egy bekapással díjjazott. Úgyhogy nem volt mese, feltettem az asztalra és durr bele megdugtam. Aztán folytattuk a melót.
okt. 3. 04:39
22/35 anonim válasza:
Igen, egyre sűrűbbe (maszti, 36 f)
okt. 5. 00:27
23/35 anonim válasza:
pontosan így történt. én a szemközti asztalnál ültem, és láttam. aztán folytattam én is a melót.
okt. 19. 13:22
24/35 anonim válasza:
Többször is kivertem már a melóhelyen.
okt. 19. 13:33
25/35 anonim válasza:
Igen
A maszti rendszeresen volt már
Legutóbb az egyik nimfomán bioszexuális kolleginámat dugtam meg a wcben
okt. 24. 01:48
26/35 anonim válasza:
Jól hangzik
okt. 24. 09:11
27/35 anonim válasza:
Rendszeresen kiverem melóban 😀
okt. 29. 16:21
28/35 anonim válasza:
Sajnos nem szexeltem a munkahelyemen, pedig baromi jól néz ki a csoportvezető pasi, el tudom vele képzelni…de ez csak egy álom marad 😀 22-N
nov. 18. 00:29
29/35 anonim válasza:
Jó pár évvel ezelőtt az akkori munkahelyemen egy, a tárgyalóban tartott, éjszakába nyúló, alkoholmámoros évzáró buli torkollott gangbangba. Miután már mindenki más hazament, négyen dugtuk meg a tárgyalóasztalon az egyik kolléganőnket.
Emlékezetes karácsony volt, az biztos... ;)
Azt tudni kell, hogy a csaj (is) alapból túlfűtött volt szexuálisan, mindig partnerünk volt az altesti poénokban, szexuális töltetű beszólogatásokban, hagyta tapizni magát, rámarkolt a farkunkra, korábban is voltak kisebb-nagyobb kalandjai többekkel/többünkkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!